Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek,hogy szerelmesek lettetek valakibe akivel nem is találkoztatok személyesen?
Régen történt ilyen, de hiba volt annak a kapcsolatnak minden egyes perce. Elhitettem magammal, hogy szerelmes vagyok, mert törődtek velem talán az életben először, legalábbis én ezt hittem. Ha egészséges lettem volna akkor másképpen alakul talán.
F
Velem történt ilyen. Több mint egy év telt el, amikor először találkoztunk a chatelésünk kezdete óta, 7 év kapcsolat lett belőle,ebből 4 év házasság.
Csodás volt. :)
Igen. De csak az elkepzelt fantomba, akit a fotok es uzenetek alapjan en teremtettem. O ugyszinten belem. Viszont valoszinuleg skizofren pasi. Haromszor futamodott meg a szemelyes talalkozas elol. Pedig valoban o az es szingli.
Szerencsere het honap mulva ki is abrandultam belole. Sulyos eset. Letiltottuk egymast es mar semmit nem erzek a kepei lattan.
Mikor szerelmes voltam, akkor is sejtettem, hogy zakkant, es esetleg veszelyes is, de meg ugy is talalkozni akartam vele. Azt hittem, majd en megmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!