Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 lassan 7 èv eltetèvel talàlkoztam az exemmel. Úvy nèz ki, hogy kicsit többet akar mint baràtkozni.Szerintetek?
Èrettsègi megszerzèse utàni nyàron szakított velem akkori baràtnőm, màsik vàrosba ment tanulni illetve szülei nyomàsa is közre jàtszhatott, mivel soha se nèztek semmibe, mert szegèny csalàdból szàrmaztam.
Azóta fordult az èletem befejeztem az egyetemet ès jól fizető àllàsom van, lakàst illetve autót vettem. A napokba talàlkoztam ezzel az exxel aki elhívott magukhoz szülinapozni, elèg sűrűn keres telefonon.
"Rossz" ember vagyok ha csak azèrt mennèk el, h bozonyítsam, h mekkoràt tèvedtek mikor leírtak egy szegèny gimnazista sràcot?! (26 èves sràc vagyok tudom ez kicsit gyerekes felfogàs.)
Ui.: az exemtől nyilvàn nem akarok semmit.
Sok csóró meg csóró marad. Jogos volt a szülei félelme, hiszen nem ismerhettek téged 100%-osan hogy ki vagy, nem láthatták a jövőt. 10-ből 9 szülő meg azt mondhatná a lányának 10 évvel később miután elkergette a csóró barátját, hogy "Látod én megmondtam. Csóró maradt."
Szóval örülj magadnak, tényleg jól csináltad, de ez a legtöbb csóróra nem jellemző, ezért értsd meg a szüleit is, mert nem személyesen a te személyed ellen irányult a félelmük. Az emberek ezt felejtik el és sokszor és személyes támadásnak veszik azt ami nem az.
Nem neveznèm bosszúnak, a làny is tudja, h max baràtok lehetünk mivel ezt közöltem is vele. (Nem vagyok híve a felmelegített kapcsolatoknak.)
Èn szimpàn pèldànak mondanàm mivel kàr leírni bàrkit is előre.
Kérdezted hogy rossz ember vagy e ha odamesz megmutatni hogy milyen csávó lettél.
Most mit írjak ? Pont olyan ember vagy ha odamesz vagy ha nem.
De, van, de sosem mentem oda, hogy na látod, tévedtél, mert az, hogy nem megyek, pont azt bizonyítja, hogy tévedett:) Nem vagyok gyenge, tőle elismerésre szoruló, stb.
Továbbá nem gondolom, hogyha kiderül, hogy jó vagyok abban, amiről azt hitte rossz, akkor megbán bármit is, elismeri, hogy tévedett vagy jobban fog kedvelni, jobb véleménnyel lesz rólam.. Ugyanúgy nem fog bírni, csak majd talál másik indokoz, vagy másnak tulajdonítja az én sikerem, vagy bármi..
Komolyan azzal teszel a legtöbbet magadért, ha kerülöd őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!