Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 lassan 7 èv eltetèvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 lassan 7 èv eltetèvel talàlkoztam az exemmel. Úvy nèz ki, hogy kicsit többet akar mint baràtkozni.Szerintetek?

Figyelt kérdés

Èrettsègi megszerzèse utàni nyàron szakított velem akkori baràtnőm, màsik vàrosba ment tanulni illetve szülei nyomàsa is közre jàtszhatott, mivel soha se nèztek semmibe, mert szegèny csalàdból szàrmaztam.

Azóta fordult az èletem befejeztem az egyetemet ès jól fizető àllàsom van, lakàst illetve autót vettem. A napokba talàlkoztam ezzel az exxel aki elhívott magukhoz szülinapozni, elèg sűrűn keres telefonon.

"Rossz" ember vagyok ha csak azèrt mennèk el, h bozonyítsam, h mekkoràt tèvedtek mikor leírtak egy szegèny gimnazista sràcot?! (26 èves sràc vagyok tudom ez kicsit gyerekes felfogàs.)

Ui.: az exemtől nyilvàn nem akarok semmit.

2020. júl. 17. 17:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nyilvàn mindenki gondolt màr erre, de mi èrtelme olyanok elismerèse akihez többè közöd nem lesz. Írásodból ítèlve tènyleg nem vagy buta ember szóval ne csinálj butaságot se.
2020. júl. 17. 17:56
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

Mi lett végül, Kérdező?

Én elmennék a helyedben. Azért, mert ex, még lehettek barátok, vagy akár újra össze is jöhettek. 7 év alatt sokat változtál valószínűleg te is meg ő is.

Az meg nem igaz, hogy az anyagi helyzet, végzettség, presztizs ne számítana. Számít, főleg egy férfinál. Egy nő lehet szegény, meg lehet akár képzetlen is, ha amúgy jól néz ki, intelligens és kedves. De egy férfitól a nők elvárják, hogy jól keressen, legyen magabiztos és erős. Ez egyszerű biológia – a férfira bízzák magukat és leendő gyermekeiket. Nincs ebben semmi rossz.

Most már más alapokkal találkozol vele, mint 6-7 éve, más ember is vagy, ő is esetleg. Vagy jól sül el, vagy rosszul. Próbáld ki.

2020. júl. 20. 10:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Én nem mennék el. Azért sem, mert ex. Lehettek, attól még barátok, ha nem mész el.

Magadnak, meg a SAJÁT szüleidnek bizonyíts ne másénak.

Így, is tudják, hogy tévedtek, mert az exed mondhatta nekik.

És, igen, volt bizonyítási vágyom, de akkor sem állítottam oda, hogy "nesze nézd ki lettem és most hol tartok", e-nélkül is elismertek.

Amit, te akarsz csinálni az már bunkóság, menőzésnek minősíthető, ami elég gyerekes. Maradj otthon vagy menj el bulizni, dolgozz, de ne menj oda szerintem.

2020. júl. 20. 11:17
 14/20 A kérdező kommentje:

Vègül ott voltam kb. 2 percig, vettem neki ajàndèkot, àtadtam ès eljöttem. Talàn ezt tartottam tènylegesen leglogikusabb megoldàsnak.

(Utàna elmentem meginni 1-2 sört kollègàkkal)

2020. júl. 20. 12:12
 15/20 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki elítèl ès elhord minden fèle bekèpzelt majomnak nem, nem talàlkoztam szüleivel se màssal ajtót nyitott odaadtam az ajàndèkot ès ez minden.
2020. júl. 20. 12:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Kavart fel benned valamit amugy?
2020. júl. 20. 20:37
 17/20 A kérdező kommentje:

Hát a sör és a pálinka egy kicsit megcsapott a rosszul szellőző kocsmában. :D

Viccet félretéve, érdekes volt újra látni és beszélni, de egy percig nem jutott eszembe az újra kezdés lehetősége, hiába vagyok jelenleg egyedülálló.

2020. júl. 20. 21:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked nincs szükséged màs tanàcsàra. Elegànsan oldottad meg. Le a kalappal. N
2020. júl. 21. 06:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Vagy lehet hazudott a súlyàról.
2020. júl. 21. 06:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Jaj, nem ide szàntam.
2020. júl. 21. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!