Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelentheti, hogy találkozni akar, vagy csak lerázó szöveg?
Beszélgetek chaten egy sráccal, ismerjük egymást, találkoztunk is, de bonyolult volt a kapcsolatunk, ez most nem is lényeges.
Kért tőlem képet magamról, én is mondtam, hogy küldjön ő is. (Nem azért, mert nem tudjuk, hogy néz ki a másik, csak egyszerűen jólesne.) Kérdeztem viccesen, mit kell tennem, hogy megkapjam, annyit írt: "majd megoldjuk :)"
1 hétig nem írtunk, aztán emlékeztettem erre a dologra, mire ő, hogy mondta, hogy ő csak élőben mutatja meg magát. Mondom, nem is mondtál ilyet. Erre ő, hogy "a megoldjuk ezt jelenti :D".
Most nem tudom eldönteni, hogy találkozni akar, csak nem meri nyíltan mondani (az előzmények tekintetében ez is előfordulhat, mert 1 hónapja úgy váltunk el az ő kezdeményezésére, hogy többé nem kommunikálunk, na ezt 3 hétig bírta), vagy csak le akarja rázni magáról ezt a képküldés dolgot.
Azt esetleg még érdemleges, hogy nyáron nem tudnánk találkozni, ezt ő is tudja.
Hát igen. Nehéz ügy. Másfél éve megy a huzavona, nem jutunk egyről a kettőre, többször megbeszéltük, hogy hagyjuk a fenébe egymást, de mindig rám ír, mindig megtalál. És valamin mindig félremegy a dolog. Tudom, töröljem, tiltsam, szórakozik velem. Az eszem nekem is ezt mondja.
Köszi mindenki válaszát.
Tulajdonképpen sose gondolkoztunk komoly kapcsolatban, csak lazában, de ezt még ahhoz is kevésnek érzem.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!