Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez azt jelentheti, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelentheti, hogy találkozni akar, vagy csak lerázó szöveg?

Figyelt kérdés

Beszélgetek chaten egy sráccal, ismerjük egymást, találkoztunk is, de bonyolult volt a kapcsolatunk, ez most nem is lényeges.

Kért tőlem képet magamról, én is mondtam, hogy küldjön ő is. (Nem azért, mert nem tudjuk, hogy néz ki a másik, csak egyszerűen jólesne.) Kérdeztem viccesen, mit kell tennem, hogy megkapjam, annyit írt: "majd megoldjuk :)"

1 hétig nem írtunk, aztán emlékeztettem erre a dologra, mire ő, hogy mondta, hogy ő csak élőben mutatja meg magát. Mondom, nem is mondtál ilyet. Erre ő, hogy "a megoldjuk ezt jelenti :D".

Most nem tudom eldönteni, hogy találkozni akar, csak nem meri nyíltan mondani (az előzmények tekintetében ez is előfordulhat, mert 1 hónapja úgy váltunk el az ő kezdeményezésére, hogy többé nem kommunikálunk, na ezt 3 hétig bírta), vagy csak le akarja rázni magáról ezt a képküldés dolgot.

Azt esetleg még érdemleges, hogy nyáron nem tudnánk találkozni, ezt ő is tudja.

2020. júl. 11. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Te minden jöttmenttel szóba állsz?
2020. júl. 11. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát nem hinném komolyan venne téged.
2020. júl. 11. 19:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem jöttment.
2020. júl. 11. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
3 Aki így viselkedik egy nővel, az az.
2020. júl. 11. 19:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Felejtös, ugye? Lehet hogy igazad van.
2020. júl. 11. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
5 Sőt biztos.
2020. júl. 11. 19:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát igen. Nehéz ügy. Másfél éve megy a huzavona, nem jutunk egyről a kettőre, többször megbeszéltük, hogy hagyjuk a fenébe egymást, de mindig rám ír, mindig megtalál. És valamin mindig félremegy a dolog. Tudom, töröljem, tiltsam, szórakozik velem. Az eszem nekem is ezt mondja.

Köszi mindenki válaszát.

2020. júl. 11. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez felejtős.
2020. júl. 11. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy egy vagy a sok közül, akikkel beszélget. Valószinű, csak szórakozik veled, nem vesz komolyan. Akit érdekelsz, az gyakrabban keres, találkozni akar, nem pedig csak elhint 1-2 szót.
2020. júl. 11. 21:13
 10/10 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen sose gondolkoztunk komoly kapcsolatban, csak lazában, de ezt még ahhoz is kevésnek érzem.

Köszi

2020. júl. 11. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!