Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos van egy nagy problémám egy fiu-van szoktam sms-ezni és mindig rövidítve ír és ezt nem tudom mit is jelent:mérges waok h nem toodt h én toodt*om h te húe laci is no túdok hüülni <------ ez az a szöveg mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 10:41
2/13 anonim válasza:
szerintem szépen nagy betűkkel írjad le neki hogy VAZZEG ÍRJÁL ÉRTHETŐEN és hívd fel a figyelmét arra hogy te nem vagy képzeletolvasó egy nyelvet beszéltek és írtok akkor úgy is beszéljetek és írjatok egymással
3/13 anonim válasza:
írd neki vissza válasznak hogy "a L nem tomtr jak meek probtm +ert de nem t1mo is bocs"
4/13 anonim válasza:
Ez a fiú nem rövidít, hanem egyszerűen analfabéta. Sz@rd le.
5/13 anonim válasza:
Vááá! Magyarul nem tud írni? Mi van ezzel a gyerekkel? Írd neki, hogy írja le normálisan.
7/13 anonim válasza:
valami olyan lehet, hogy:
"Mérges vagyok, hogy nem tudod hogy én tudom, hogy te hülye Laci is nem tudok hülyülni."
viszont ennek nincs értelme, egy párat én is csak úgy fordítottam, bocs
szerintem hívd fel és mondd meg, hogy az utolsó üzenetét nem értetted és kérd meg, hogy monja el, mit akart
8/13 anonim válasza:
na várjá, megpróbálom kibogarászni. :D de az ilyen inkább húzza le magát a klotyón.-.- szóval.:D
"mérges vagyok, h nem tudtad h én tudtam h ___ a laci is nem tudok hülyülni."
valójában ez még magyarul sem oké sehogyse. :D de a szavak ezek. -.-
9/13 anonim válasza:
Ez nem rovidites! Egyszeruen vagy segg reszeg volt mikor irta, vagy ertelmi fogyatekos! En biztos hagynam a fenebe ...
10/13 anonim válasza:
Ti emok vagytok?
Mert azokból a b.uzránasokból nézem ki az ilyen r.bancos rövidítéseket. Fiú létére így ir? Tuti hogy emó, dögölne meg az összes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!