Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már itt, az oldalon ismerőssel? Akár kérdése, válasza alapján, vagy privát beszélgetésben felismertetek valakit?
Figyelt kérdés
Ha privátban, akkor mi lett?2020. szept. 27. 19:00
1/12 anonim válasza:
Régebben találkoztam olyannal, hogy kirakta a képét az illető, hogy véleményezzék és megnéztem a képet és rájöttem, hogy az illetőt minden reggel látom a buszon.
4/12 anonim válasza:
Előfordulhat, de akkor nevet változtatnék.
Velem még nem történt meg.
5/12 Noren1989 válasza:
Igen, megtörtént. Egy társkeresőn beszélgettünk annak előtte.
Hogy mi történt? Adott még egy lehetőséget, amit elkúrtam.
#hallgassa....
6/12 anonim válasza:
Szerencsére nem. Pont azért szeretem ezt az oldalt, mert kívülállóként véleményezhetek és az én kérdéseimre is teljesen elfogulatlan válaszok érkezhetnek. 38N
7/12 anonim válasza:
Olyan 60IQ felett már képes az ember úgy megfogalmazni a kérdését/válaszát, hogy ne bukjon le rögtön ha valaki elolvassa.
Így aztán nem, nem találkoztam még senkivel aki ismerős lett volna, vagy felismert volna.
9/12 anonim válasza:
Egyik exet régen. A testéről kért itt véleményt.
10/12 anonim válasza:
Volt érzésem 2*, hogy egy rokon érdeklődik nagyon, de nem derült ki. Azóta már volt új regelésem az oldalra, de nem tapasztalom mostanában a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!