Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy zajlik egy szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik egy szakítás mikor már együtt èltetek?

Figyelt kérdés

Nyilván elmondod h vége. De utána..

Jön a cuccok pakolása azon ha mondjuk tőled költözik akkor ott kell lenni? Vagy az ő családja is ott van segít neki?

Nálad ez hogy volt?

Utána jön az ügyintézés: munkahely, címemről kijelentés stb..

2022. júl. 31. 11:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Pont ahogy írtad. De ezt meg lehet fűszerezni sírással, veszekedéssel, bunyóval, szülők anyázásával,...
2022. júl. 31. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Sőt, bukhat a meló is, ha a 40+ km.-re lakó anyuékhoz kell cuccolni, mert nincs lóvé új lakásra.
2022. júl. 31. 11:54
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk úgy volt, hogy adtam neki egy rövid időt, amíg kitalálja, hova megy. Ez nagyjából egy hét volt, ezalatt összepakolt.

Szerencsére nagyon normálisan zajlott a helyzet.

2022. júl. 31. 11:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Közös megegyezéssel mentünk szét. Segítettem neki pakolni. Cirka 2 hét alatt talált albérletet és még 1-2 hétig voltak nálam cuccai. Ennyi. Nem jött a családja, de nálunk bútor, vagy egyéb nagy tárgy nem volt. Így nem kellett plusz ember pakolni.
2022. júl. 31. 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
14%
A nő megfog egy kukás zsákot, beleszórja a pasi összes cuccát és kihajítja az ajtón. Nem számít, hogy a lakás az övé vagy a pasié, a nő dobja ki a férfit akár a saját lakásából is. Nehéz a nők élete, #equality
2022. júl. 31. 12:31
 6/11 A kérdező kommentje:

Ő a szüleihez tudna menni.

Abban a városban ahol mi élünk irreális az albérlet ára.

2022. júl. 31. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy zajlott, hogy este volt egy nagy, őszinte beszélgetésünk, hogy nekünk nem megy ez együtt, nem illünk össze, és a jövőképünk is egyre jobban eltér. Megegyeztünk, hogy vége. Igazából ő vetette fel, de azért én is éreztem már, hogy ez egy haldokló kapcsolat, nem tart sokáig. Csak ugye, ilyenek a nők, hogy nem szakítok, mert szeretem. De van, amikor ez már nem elég.

Óriásit bőgtünk mindketten, aztán másnap is többször. Megbeszéltem a szüleimmel, hogy hazaköltözök, apu mikor tud jönni értem kocsival. Segített pakolni az exem. Akkor nagyon xar volt kilépni az ajtón végleg.

Egy pár nappal később éreztem azt, hogy megkönnyebbültem.

Örülök, hogy időben le tudtuk zárni, és nem vártuk meg, amíg teljesen elhidegülünk, és megutáljuk egymást.

2022. júl. 31. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy elkerüljem a húzavonát. Elment reggel dolgozni, addig összeszedtem a cuccait. Amikor hazajött akkor mondtam neki hogy segítek visszacuccolni az anyjához. A ház az enyém volt.
2022. júl. 31. 15:43
 9/11 A kérdező kommentje:
8as azért így durva h arra érek haza h a cuccaim osszeszedve és ki lettem hajítva
2022. júl. 31. 15:51
 10/11 anonim ***** válasza:

9#

Megcsalt, megérdemelte.

2022. júl. 31. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!