Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan éltétek túl, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éltétek túl, amikor "lecseréltek" valakire?

Figyelt kérdés

Nem csalt meg a párom, egész korrektül járt el. Azt sem mondta, hogy nem szeret, csak annyit, hogy találkozott valakivel (elmondása szerint kétszer), aki teljesen megrészegítette, és ez így az ő értékrendjébe nem fér bele, meg, hogy én jobbat érdemlek nála, stb. egyéb szánalom szövegek.

Még azt sem tudta kinyögni, hogy mitől olyan vonzó az a másik nő. Elmondása szerint semmiben sem jobb nálam, nem tud mit mondani. Esélyt sem ad, hogy valamiben megkapaszkodjak, esetleg fejlesszek magamon, vagy el tudjam engedni. Én nagyon szeretem még mindig, és szeretném folytatni. Kérdeztem tőle, hogy van-e esetleg esély arra, hogy később el tudja felejteni ezt a nőt - erre azt mondta, hogy ezt nem tudja, és pont emiatt nem is akarja húzni az időmet, és játszadozni.

Még rendesen haragudni sem tudok rá. Illetve de, talán néha kicsit, de aztán átcsap egy ilyen igazán mély, gyomorforgató, megsemmisítő fájdalomba.

8 évet csak így. Két találkozó után. Létezik ilyen? Nem tudom elhinni.

Veletek történt már hasonló? Hogyan tudnék segíteni ezen az érzésen? Fizikai tüneteim is vannak, nem tudom magam túltenni magam rajta.

Köszönöm

2021. nov. 16. 13:15
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
93%
Inkább örülj neki hogy dobott, és nem a hátad mögött kufircol félre.
2021. nov. 16. 13:18
 2/33 anonim ***** válasza:
91%

Létezik ilyen. Ennyi idő után nagyon hamar el tud csábulni az ember az újdonság felé és vakon hülyeséget csinálni.

Készülj fel, hogy hamarosan lehet koppanni fog és megkeres, hogy hülye volt, adj még neki egy esélyt.

2021. nov. 16. 13:18
 3/33 anonim ***** válasza:
93%

Attól olyan vonzó az a másik nő, hogy nem te vagy, tehát újdonság. Ez ellen nem tudsz tenni semmit. Egy tested, fejed van csak.

Én hagynám a francba a pasast. Menjen, aztán legyen boldog. Azt is megunja majd, aztán röpköd lyukról-lyukra, amíg azt is meg nem unja. Szedd össze a maradék önbecsülésed, ne hagyd, hogy egy bármikor leakasztható rongynak nézzen, csak azért, mert farka van. Egyik sem ér ennyit.

2021. nov. 16. 13:27
 4/33 anonim ***** válasza:
67%

Volt velem ilyen nem is olyan régen, nem tettem túl magamat rajta.

Ami a legrosszabbul esett, hogy egy nálam objektíve is sokkal kevésbé vonzó, buta, goromba, tanulatlan lányra cserélt le, mert "szereti, ha megalázzák".

Amit én eddig tettem, hogy elkezdtem brutálisan sokat dolgozni és tanulni, illetve megpróbálni fizikailag és pszichésen is fejleszteni magamat. Utóbbi a legnehezebb... Borzasztóan mélyre rugdosott lelkileg ez a történet...

2021. nov. 16. 13:34
 5/33 anonim ***** válasza:
84%
Szerencsére eddig még nem volt erre példa. Nem hiszem hogy jól viselném.. elgondolkodnék mit ronthattam el, hogy ide jutott a kapcsolatunk.
2021. nov. 16. 13:40
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, nekem 7 év ment kukába egy netes szerelmi vallomásra tali nélkül :D (már amennyiben igaz) De ilyenkor amúgy az van, hogy ő már ezt régen eldöntötte és nem is akarta megjavítani, csak várta a megfelelő embert. Ezt a csatát jóval már korábban elveszítetted.
2021. nov. 16. 13:48
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
*már jóval korábban
2021. nov. 16. 13:48
 8/33 anonim ***** válasza:
87%

6)

az se normális, aki egy netes ismerkedés miatt képes eldobni egy kapcsolatot.

2021. nov. 16. 13:50
 9/33 A kérdező kommentje:

#3 ő nem csak egy farok volt. Nagyon figyelmes volt, és jól bánt velem az utolsó másodpercig. Ezért vág ennyire hasba.

#4 Jesszusom... mennyi ideje történt? Hol tartasz most?

#6 Pont ezen gondolkodtam én is. Közben mégis elkényeztetett. Egyszerűen nem fér a fejembe.

2021. nov. 16. 13:50
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

A másik nő most az újdonság varázsával hat rá..

Elmondtad a párodnak hogy te még mindig szereted, ennyi elég.

Ha fellángolás, vissza fog menni hozzád,kérdés akkor te mit fogsz

érezni..Mert én már jártam így, és mire visszajött,rájöttem nem is volt

akkora főnyeremény.Egyébként sajnálom, 8 év az elég hosszú idő,

és biztos piszkosul fáj..Pláne hogy ilyeneket mond, ezt is átéltem

,aztán azt mondta tévedés volt... :-))

2021. nov. 16. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!