Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy konkrétan LECSERÉLTED a párod? Tehát megismertél valahol egy embert és annyira szimpatikusnak találtad, hogy azt mondtad a párodnak, hogy úgy érzed, nem őt keresed, szakítottatok és 1 hónapon belül összejöttél az újjal?
Nem. És szerintem az emberek többségével azért nem, mert sokan szeretik a biztonságot, a kényelmet, a megszokottat. Hiába ismernek meg egy valamivel vonzóbb/stb embert, inkább maradnak a már megszokottnál, mert félnek a változástól, félnek az újtól.
Szóval a legtöbb ember nem csinál ilyet, de nem azért mert annyira morálisan és erkölcsileg tökéletes emberek, hanem pusztán megszokásból és félelemből nem.
Én ha valakit szeretek, akkor általában nagyon szeretem. Persze, emiatt nehezebben is jövök össze valakivel, de ha már összejöttem, akkor szeretem annyira, hogy tudjam: nem fogom lecserélni. Nem megszokás, vagy félelem miatt, hanem mert szeretem, és ez nem fog változni attól sem, ha látok valakit, aki valamiben jobb.
Olyan persze volt, hogy szakítottam. Mert hát az érzések is változhatnak, de nem azért, mert jött "valaki jobb", hanem mert nem működött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!