Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a sikertelenség miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a sikertelenség miatt nem keresel társat, mióta alakítottad így az életed? Boldog vagy egyedül?

Figyelt kérdés

tegnap 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok boldog, sosem kerestem társat már általános iskolában rájöttem hogy ebben nekem nem osztottak lapot mindig is ronda voltam. Nem igazán jöttem/jövök be egy nőnek sem.

28/F szűz

tegnap 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Már 4 éve vagyok egyedül, 28 nő vagyok. Egyszerűen túl idealista vagyok, és nem megyek bele semmilyen felszínes dologba, ha nincs pezsgés és szenvedély, akkor nem megyek bele habi ismerkedésbe.

De ez tudat alatt működik. Én teljesen jól megvagyok egyedül, lehet, hogy idealizálom a szerelmet, de nekem az exem egy nagyon intenzív kapcsolat volt egyszerűen nem érem be kevesebbel. Ha kell inkább egyedül maradok, és nincs is bajom ezzel. Hiszek benne, hogy ha jönnie kell úgyis jönni fog, de nem töröm magam se tinderrel se semmivel.

tegnap 12:51
 3/6 Edward Norton ***** válasza:
77%

Nem erőltetek semmit, csak próbálom minél jobban érezni magam a jelenben a külső körülményektől függetlenül, és ki tudja, talán majd ez vezet el oda, hogy egyszer majd lesz párkapcsolatom. Nem vagyok boldog, de nem is vagyok boldogtalan.

Én úgy gondolom, hogy az élet előre meg van írva, így úgyis az fog történni, aminek történnie kell.

tegnap 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem tesz érte annak nem is lesz . Tinikent en is felos voltam , de ossze szedtem a tokeimet es oda mertem allni.. bar mar alsoban is voltak lanyok akik latszolag szimpatizaltak velem , valszeg 16 eves korom elott is lehetet volna baratnom de en is csak vartam hogy talan valaki oda mer jonni hozzam es kezdemenyez de ez nem tortent meg, aztan 16 evesen megfogtam a gyeplot . Akik orok felelemben elnek azok hamar megutaljak a vilagot .
tegnap 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
7 eve vagyok egyedul, nemnigazan kezdemennyeznek nalam, es en sem kezdemenyezek. Valamiert olyan a kisugarzasom hogy nem vesznek eszre. En meg uncsi embernek tartom magam nem hiszem h valaki hosszutavon megmaradna mellettem ezert nem kezdemenyezek
tegnap 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem érezném magam jobban egy hosszabb kapcsolatban sem, mint most egyedül. Viszont anyagi szempontból nem haladnék olyan jól kapcsolatban, mint kapcsolat nélkül. Szóval ez inkább attól függ kinek mi a fontos. Családalapítás, gyerek, ... Ezek számomra nem fontosak. Viszont a nyugodt stabil anyagi háttér megteremtése igen. Vagyis volt, mert azon már túl vagyok. A másik szint amit el akarok érni a szabadság megteremtése.
tegnap 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!