Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Drog hatasa alatt szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drog hatasa alatt szerelmet vallott nekem, mi lehet az igazsag?

Figyelt kérdés

Valamit szivott de nagyon nagyon erzelmes volt szinte szerelmet vallott nekem es tudni akarta en szeretem e.

Olvastam hogy van amelyik drogtol erzelmes lesz az ember, de az az erzelem valos? Amugyis ott van benne csak a drog miatt ki meri mondani es nem tud ellenallani az erzelmeinek? Nem beszelt ossze vissza egyebkent.

Meg kb mindenre valaszt kaptam amire eddig nem...es magatol mondott el nekem mindent amik tudom hogy igazak csak soha nem mondta.

tegnap 12:21
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Szerintem speed lehetett
tegnap 12:22
 2/14 anonim ***** válasza:
23%

Mi lehet az igazság? Drogossal nem kellene semmit sem kezdeni. Veszélyes és téged is oda juttathat, hogy drogozni kezdesz.

Én nem tudnám komolyan venni. Ő egy lelkileg beteg ember ha drogozik.

tegnap 12:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Az ecstasy tesz szeretetéhessé
tegnap 12:27
 4/14 A kérdező kommentje:

3. A speed nem?

Nagyon szeretetehes volt igy ahogy irod

tegnap 12:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy túl sokat kellene adni egy drog hatása alatt előadott szerelmi vallomásnak.
tegnap 12:31
 6/14 anonim ***** válasza:
A spuri ugye feldobja a kedved, olyan adrenalint ad, hogy azt se tudod hol vagy. Drog hatása alatt baromira szeret mindenkit bárki és ekivel még jobban. Engem az érdekelne, hogy miért foglalkozol drogossal. Miért rezeg ennyire lenn a léc nálad? ^^
tegnap 12:45
 7/14 anonim ***** válasza:

Ecstasy volt, es nem veheto komolyan. Ecstasyn barkiben meglatod a szepet es csodalatosat... Persze van benne igazsag, de en nem alapoznek ra.

(Amugy azt nem szivjak, hanem tabletta.)

tegnap 13:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Itt inkabb a lenyeges az hogy anelkul is volt e valami rautalas a kozel multban vagy sem. Mert ha nem , akkor csak siman fel volt dobodva es szeretett flashbe kerult.
tegnap 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg hanem, hogy a kérdezőnek miért fáj a foga egy drogosra!

tegnap 13:55
 10/14 anonim ***** válasza:
9. Azt te sem tudhatod hogy rendszeres fogyasztó vagy nagyon ritkán meg nem tervezetten . Mondjuk egy rendszeresen fogyasztó alatt értem a minden hétvégét minimum , aztán van lejebb is. A gyenge embereket elviszi a drog , egy értelmes ember aki jó önkontrollal rendelkezik az nem fog rendszeres fogyasztóvá válni. Alapvetően meg nincs szükség ilyen szerre ha valaki rendben van mentálisan.
tegnap 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!