Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drog hatasa alatt szerelmet vallott nekem, mi lehet az igazsag?
Valamit szivott de nagyon nagyon erzelmes volt szinte szerelmet vallott nekem es tudni akarta en szeretem e.
Olvastam hogy van amelyik drogtol erzelmes lesz az ember, de az az erzelem valos? Amugyis ott van benne csak a drog miatt ki meri mondani es nem tud ellenallani az erzelmeinek? Nem beszelt ossze vissza egyebkent.
Meg kb mindenre valaszt kaptam amire eddig nem...es magatol mondott el nekem mindent amik tudom hogy igazak csak soha nem mondta.
Mi lehet az igazság? Drogossal nem kellene semmit sem kezdeni. Veszélyes és téged is oda juttathat, hogy drogozni kezdesz.
Én nem tudnám komolyan venni. Ő egy lelkileg beteg ember ha drogozik.
3. A speed nem?
Nagyon szeretetehes volt igy ahogy irod
Ecstasy volt, es nem veheto komolyan. Ecstasyn barkiben meglatod a szepet es csodalatosat... Persze van benne igazsag, de en nem alapoznek ra.
(Amugy azt nem szivjak, hanem tabletta.)
Nem az a lényeg hanem, hogy a kérdezőnek miért fáj a foga egy drogosra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!