Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drog hatasa alatt szerelmet vallott nekem, mi lehet az igazsag?
Figyelt kérdés
Valamit szivott de nagyon nagyon erzelmes volt szinte szerelmet vallott nekem es tudni akarta en szeretem e.
Olvastam hogy van amelyik drogtol erzelmes lesz az ember, de az az erzelem valos? Amugyis ott van benne csak a drog miatt ki meri mondani es nem tud ellenallani az erzelmeinek? Nem beszelt ossze vissza egyebkent.
Meg kb mindenre valaszt kaptam amire eddig nem...es magatol mondott el nekem mindent amik tudom hogy igazak csak soha nem mondta.
tegnapelőtt 12:21
11/15 anonim válasza:
"Alapvetően meg nincs szükség ilyen szerre ha valaki rendben van mentálisan."
Akkor most a kérdező miért törődik vele amikor mentális eset lehet a másik? Ő is drogozni akar, vagy mi?
12/15 anonim válasza:
Mert tetszik neki a csavo. Szerintem a kerdezot nem annyira erdekli, a mai fiatalok kevesebbet isznak de tobbet drogoznak.
13/15 anonim válasza:
Az nem speed volt, hanem ecstasy. Nem vagyok rá büszke, de régebben kb 1,5 évig jártam techno partykba és ott fogyasztottam ezeket, szóval saját tapasztalatból írom. A speed semmi mást nem csinál, csak felpörget, kb mintha meginnál brutál sok energiaitalt/kávét, csak míg a legtöbb ember szédülne vagy rosszul lenne, ha ennyi kávét magába döntene, a speedtől nincs ilyen, csak szinte kifogyhatatlan energia érzése, DE azon kívül semmi, tehát a hangulatot nem befolyásolja egyáltalán, még annyira sem, mint az alkohol. Ha nem beszélt olyan gyorsan, hogy alig értetted, mit akar mondani, akkor az nem speed volt. Az ecstasy viszont olyan, hogy teljesen rózsaszín cukormázban látsz mindenkit, mindenkit szeretsz, egy ilyen buliban többször megtörténik, hogy idegennel összenéztek és egyből megölelitek egymást és mondogatjátok, hogy mennyire jó minden és annyira imádod őt is. 😅 Szóval ennyire megbízható, amit mondott.
14/15 anonim válasza:
13. Nem kapsz ma mar ecstasyt foleg nem azt amit te a 80as 90 evekben tolhattal. Az a kristaly nevezetű cuccot toljak sokan mert olcso .. ki tudja milyen gyogyszerekbol keverik ossze.
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, de ha kicsit is előrelátó vagy, akkor nem is fog érdekelni, mert nem kezdesz egy narkóssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!