Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak szerelmet vallott az egyik legjobb barátnője? Legyek e féltékeny?
Pár hónappal ezelőtt páromnak szerelmet vallott egyik legjobb barátnője, és nem tudom eldönteni, hogy alapot ad e féltékenységre a nő vagy sem? Mindig is volt egy kicsi aggályom a lánnyal szemben, de miután nemrég bevallotta érzéseit, azóta végképp másképp nézek a lányra. Szerintetek jogosan? Párom egyébként elhajtotta, én kellek neki.
Egyébként nem jöttem ki jól a lánnyal, eltérő a személyiségünk, nem zavart hogy jóban vannak egészen addig a pillanatig. Szerintetek mi tévő legyek?
Elég sok fontos részlet kimaradt.
Az elhajtotta mit jelent? Megszakította vele a kapcsolatot? Kevesebbszer találkozgatnak? Vagy megmondta neki, hogy nem akar tőle semmit, de azért ugyanúgy találkozgat a csajjal? Előtte milyen volt a kapcsolatuk? Adott a pasid bármi okot a csajnak, hogy belezúgjon és azt higgye van a srácnál esélye?
A feleségemnek szerelmet vallott az egyik legjobb és legrégebbi barátom.
A feleségem is elhajtotta finoman és igen, baromi kínos mindenkinek.
De én nem vagyok féltékeny, ennél nagyobb szart is kibírt már a kapcsolatunk és sosem adott okot arra, hogy kételkedjek benne.
Szóval ha megbízol a párodban akkor nincs gond, ha nem bízol meg benne, akkor gond van.
Egyébként nálam is próbálkozott már be kolléganő céges bulin is, nem zavarta a jegygyűrű. Én is elhajtottam, mert egyrészt imádom a feleségem és sosem bántanám meg, másrészt nekem ez baromi visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!