Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltétek túl, amikor "lecseréltek" valakire?
Nem csalt meg a párom, egész korrektül járt el. Azt sem mondta, hogy nem szeret, csak annyit, hogy találkozott valakivel (elmondása szerint kétszer), aki teljesen megrészegítette, és ez így az ő értékrendjébe nem fér bele, meg, hogy én jobbat érdemlek nála, stb. egyéb szánalom szövegek.
Még azt sem tudta kinyögni, hogy mitől olyan vonzó az a másik nő. Elmondása szerint semmiben sem jobb nálam, nem tud mit mondani. Esélyt sem ad, hogy valamiben megkapaszkodjak, esetleg fejlesszek magamon, vagy el tudjam engedni. Én nagyon szeretem még mindig, és szeretném folytatni. Kérdeztem tőle, hogy van-e esetleg esély arra, hogy később el tudja felejteni ezt a nőt - erre azt mondta, hogy ezt nem tudja, és pont emiatt nem is akarja húzni az időmet, és játszadozni.
Még rendesen haragudni sem tudok rá. Illetve de, talán néha kicsit, de aztán átcsap egy ilyen igazán mély, gyomorforgató, megsemmisítő fájdalomba.
8 évet csak így. Két találkozó után. Létezik ilyen? Nem tudom elhinni.
Veletek történt már hasonló? Hogyan tudnék segíteni ezen az érzésen? Fizikai tüneteim is vannak, nem tudom magam túltenni magam rajta.
Köszönöm
Annak már pont elég egyértelműnek kellene lennie, hogy kihűlt részéről a kapcsolat, hogy másik nő kell neki, és ezt nyíltan meg is mondta. Az már más kérdés, hogy a kérdező ezt nem tudja felfogni. Azon, hogy nem akar már vele lenni a pasi, mit kell még magyarázni? A tettekre kell figyelni, nem a szavakra. Mindenhogyan fáj, bármit is mond. Itt az a lényeg, hogy a kérdező nem kell neki már, 8 év ide vagy oda. 1 év után is ugyanolyan fájó, mint 10 év után, ha az ember még szeret valakit. Azt kell nézni, hogy a majdnem 8 év jó volt, aztán majd lesz más akivel lehet lesz megint x év boldogság. Az sem biztos, hogy a pasinak tartós lesz az új kapcsolat, de ez már legyen az ő problémája.
20-asnak:
Lehet, de akkor legalább a nőiességében nem bántaná meg, hogy egy kalap sz.rnak érezze magát. Szakításkor is lehet egy kis kegyelmet gyakorolni a másik felé...
23 asnak igaza van. " Keress egy 50est, az meg egy jo ideig nem fog radunni."
50-es
"Lehet, de akkor legalább a nőiességében nem bántaná meg, hogy egy kalap sz.rnak érezze magát. Szakításkor is lehet egy kis kegyelmet gyakorolni a másik felé..."
Hol bántotta meg a nőiességében? Ha szakítanak veled, egy kalap sz.rnak érzed magad, ezt nem lehet úgy csinálni, hogy kellemes legyen.
Sajnos igazgatok van. Nem alázott meg, semmi ilyesmi nem történt. Nagyon korrekt, édes volt, mint mindig. Emiatt még jobban fáj. Legalább tudnám megutálni. De nem.
Mégis rettenetesen megalázva érzem magam, és elárulva.
Talán egy éve történt.
Valójában soha nem voltunk felvállalt kapcsolatban, viszont kavartunk. Közel négy évig baromi szerelmes voltam belé. Azt gondoltam, bizonyos kor felett már egy férfi van annyira érett, hogy hitelt lehet adni a szavának. Ő úgy intézte, hogy pont lássam, ahogy mással enyeleg. Tőlem pár méterre konkrétan nagyban zajlott köztük a kis liezon. A saját szemmel néztem végig. Nem ez fájt igazán. Hanem hogy utána meghazudtolt, beteg embernek bélyegzett, számon kérte rajtam, hogy x évvel ezelőtt segített nekem (ő ajánlotta fel és akkor nem volt hajlandó pénzt elfogadni). Azért utólag visszakérte az árát. Otthon nyilván azt mondta a másik nőnek, hogy én nyomulok rá, hazudozok, egyebek...
Nekem ez az ember halott. Jó ideje, azóta is. Ha ránézek a sárra, ami a cipőmhöz tapad, komolyan többre becsülöm. Ezt érzem ma is. Szerencsére azóta mást szeretek, de azt a tüskét már nem tudná kihúzni. Legszívesebben hánynék, mikor másikkal jópofizik... de hát ez ő. Egy kétszínű alak.
Szóval, te ezerszer jobban jártál így, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!