Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha 8 hónap járás után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 8 hónap járás után nem tudja mikor van a szülinapom, ti szakítanátok?

Figyelt kérdés
Nincs kint egy közösségi oldalon sem a dátum. Kb 2x említettem neki,hogy az enyém egy héttel az övé előtt van.

2022. júl. 28. 21:36
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
Hát volt már hogy azt hittem hogy még csak február van de már március volt és a sajátomról is a rokonok értesítettek xD
2022. júl. 28. 22:50
 32/57 anonim ***** válasza:
42%
Már bocsánat, de akik arra verik magukat, hogy 19 X éve nem tudjátok a párotok szülinapját, hát gratulálok, szégyen, mi a F@SZNAK vagytok együtt? Ha feledékeny vagyok, leírom b@sszátok meg!!! Egyedül kéne rohadnotok!
2022. júl. 28. 23:20
 33/57 anonim ***** válasza:
Nem
2022. júl. 29. 01:02
 34/57 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg nem ártana közölni, én minden exemnél az fb-n ellenőriztem időnként hogy jól tudom e xD
2022. júl. 29. 02:15
 35/57 anonim ***** válasza:
23%

Figyu,unnepeljetek egyutt a szulinapotokat.

Amugy meg vetess vele szulinapi ajandekot magadnak evente 4-5x alkalommal. Vegulis nem baj,ha nem emlekszik,nem?😂

2022. júl. 29. 05:24
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

Én egész biztosan nem, sőt, még aranyos is lenne. Együtt elmennénk valahová ha ilyesmi történne. Nekem volt kényelmetlen élményem abból, hogy nagyon szerettem valakit, de alig tudtam a szülinapját kideríteni. Ugyanis kétszer is mondta, de akkor nem írtam fel, megjegyezni pedig nem tudtam. Sikerült megtalálnom melyik általánosba járt, ott személyesen elmondtam miért kell, és megnézték nekem.

Ha a barátnőm nem emlékezne rá eszembe jutna nekem milyen volt ez a helyzet, és egy abszolút pozitív élmény lenne az egész. Érezném, hogy bizony ő is épp olyan elveszett tud néha lenni, ahogyan én.

2022. júl. 29. 10:00
 37/57 anonim ***** válasza:
49%
A gyerekem apja azt mondta anno, időben szólj ha születés- vagy névnapod közeleg, mert nem tudom megjegyezni, sőt azt sem tudom hanyadika van. És akkor nem kell megsértődnöd, mert fogok készülni. Ez így működött is.
2022. júl. 29. 11:04
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Ja most látom, hogy se nőnap, se karácsony. Ahhoz emlékeztető se kell. Hát ne már.
2022. júl. 29. 11:05
 39/57 A kérdező kommentje:

Köszi hogy leírtad! Ez aranyos volt.

Nem semmi vagy! Bemenni az iskolájába megkérdezni 😃

2022. júl. 29. 11:39
 40/57 anonim ***** válasza:
100%

"Ti tudjátok mikor van a párotok szülinapja, nem? "

Évek óta sem tudom napra pontosan, viszont mégsem felejtem el, mert mindig szól előtte, hogy megyünk szülinapozni a családjával :D

32

Inkább felejtse el a párom a szülinapomat, minthogy olyan primitív alpári legyen, mint te.

2022. júl. 29. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!