Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 8 hónap járás után nem tudja mikor van a szülinapom, ti szakítanátok?
Figyu,unnepeljetek egyutt a szulinapotokat.
Amugy meg vetess vele szulinapi ajandekot magadnak evente 4-5x alkalommal. Vegulis nem baj,ha nem emlekszik,nem?😂
Én egész biztosan nem, sőt, még aranyos is lenne. Együtt elmennénk valahová ha ilyesmi történne. Nekem volt kényelmetlen élményem abból, hogy nagyon szerettem valakit, de alig tudtam a szülinapját kideríteni. Ugyanis kétszer is mondta, de akkor nem írtam fel, megjegyezni pedig nem tudtam. Sikerült megtalálnom melyik általánosba járt, ott személyesen elmondtam miért kell, és megnézték nekem.
Ha a barátnőm nem emlékezne rá eszembe jutna nekem milyen volt ez a helyzet, és egy abszolút pozitív élmény lenne az egész. Érezném, hogy bizony ő is épp olyan elveszett tud néha lenni, ahogyan én.
Köszi hogy leírtad! Ez aranyos volt.
Nem semmi vagy! Bemenni az iskolájába megkérdezni 😃
"Ti tudjátok mikor van a párotok szülinapja, nem? "
Évek óta sem tudom napra pontosan, viszont mégsem felejtem el, mert mindig szól előtte, hogy megyünk szülinapozni a családjával :D
32
Inkább felejtse el a párom a szülinapomat, minthogy olyan primitív alpári legyen, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!