Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha 8 hónap járás után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 8 hónap járás után nem tudja mikor van a szülinapom, ti szakítanátok?

Figyelt kérdés
Nincs kint egy közösségi oldalon sem a dátum. Kb 2x említettem neki,hogy az enyém egy héttel az övé előtt van.

2022. júl. 28. 21:36
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

Ez azért kicsit bántó. Rögtön azt mondaná, miért nem szóltam előtte? És jogos is lenne. Ez olyan mint ha drámázni akarnék úgy.

Előtte hogy lehetne szóba hozni hogy ne hangozzon hülyén?

2022. júl. 28. 21:51
 12/57 anonim ***** válasza:
100%

8#

Kérdezd meg tőle hogy mi lenne ha ti kettesben otthon megünnepelnétek mind a kettőtőkét.

2022. júl. 28. 21:51
 13/57 A kérdező kommentje:

Ez nem rossz ötlet. Köztes időben lehetne is. 😃

Köszönöm

2022. júl. 28. 21:52
 14/57 anonim ***** válasza:
62%
Dehát tényleg drámázol. 🤷🏻‍♀️
2022. júl. 28. 21:54
 15/57 anonim ***** válasza:
51%
Ennyit érsz neki! Ezek tök alap dolgok. Ha nincs is süti, egy felköszöntés csak belefér. Miféle érdektelen f@sz lehet az ilyen? Ne fogjuk már a memóriára, ha kapcsolatban vagytok és jelentetek egymásnak valamit! Gyenge indok és prosztóság!
2022. júl. 28. 21:57
 16/57 A kérdező kommentje:

Magamban gondolkodom. Nem neki hisztizek. Pont ezért a kérdés is, hogy át tudjam értékelni a dolgokat.

8 hónap alatt semmit nem ünnepeltünk meg. Erre egy dátumra hagy legyen már igényem.

2022. júl. 28. 21:59
 17/57 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kb 1 hónapja voltam együtt a férjemmel, akkor volt a szülinapom.Áthívott magához, nem is gondoltam, hogy bármivel készül.Aztán látom csinosan fel van öltözve, tortát vett, nagy csokor virágot, utána vacsorázni vitt.Így ebből kiindulva 8 hónap után nem lehetetlen tudni a párod szülinapját, meg amúgy is.Akkor már épp ideje ilyenre emlékezni és legalább szóban felköszönteni.
2022. júl. 28. 22:04
 18/57 anonim ***** válasza:
36%
Az egyik legszemélyesebb dolog, ami veled kapcsolatos, az a születésnapod és a névnapod. Ha igazán fontos lennél neki, már megkérdezte volna mikor van és feljegyezte volna, sőt mi több felköszöntött volna, pláne ha kapcsolatban vagytok. Szerintem ez ultra gáz, de lehet hogy csak nagyon fordult a világ és ezek már tényleg nem jelentenek semmit. Ha én 20 emberét meg tudom jegyezni, akkor ő is legalább egyet, aki talán a legfontosabb neki!
2022. júl. 28. 22:05
 19/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is így látom.
2022. júl. 28. 22:08
 20/57 anonim ***** válasza:
19 éve vagyok kapcsolatban, fogalma sincs mikor van a születésnapom, viccen kívül. Az emberek nem egyformák.
2022. júl. 28. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!