Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudja, hogy szakítso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja, hogy szakítson vagy sem?

Figyelt kérdés
Ő kezdeményezte. Azt mondta szeret, de a sok vita miatt ő jobbnak találja ha szétválnak útjaink. A döntését csak elfogadni tudom. Megkérdeztem tőle, hogy biztos e. Azt mondta mèg gondolkozik rajta, kell neki egy kis idő, de mivel együtt lakunk én kiköltöztem a kanapéra. Nem szól hozzám, csak köszön. De mivel én sem alszom sokat emiatt, hallom, hogy ő is fent van. Próbáltam vele beszélni, de nem igazán reagál. Ha neki is rossz, miért nem hajlandó velem beszélni? A kapcsolathoz amikor összejöttünk is ketten kellettünk, ahogy a problémákat is ketten tudjuk megoldani/ vagy elválni. Ő egyébkent a férfi.
2022. júl. 23. 06:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret, akkor nem gondolkozna a szakításon egy percet sem.
2022. júl. 23. 06:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazad lehet..
2022. júl. 23. 06:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy összejöjjetek valóban ketten kelletek, de szakításhoz vagy váláshoz elég az is, ha csak az egyikőtök nem akarja folytatni.

Mivel kezdeményezte a szakítást, valóban szakított is, amikor rákérdeztel, hogy tuti e, akkor csak azért nem vágta rá, hogy igen, mert nem akart megbántani.

2022. júl. 23. 07:07
 4/10 A kérdező kommentje:
De azota sem dontotte el
2022. júl. 23. 07:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Sot ma reggel is kerdezte, hogy elvigyen e edzeni. Tegnap voltunk vacsorazni is. Megolel, de azt mondja menjunk szet. Nem ertem
2022. júl. 23. 07:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nagyon "lecsupaszítom" az egészet akkor a lényege az, hogy lelkileg már nem tud hozzád kapcsolódni, de a férfiaknál központi kérdés a szex, és bizony rosszul viselik ha nincs mellettük egy fix p*nci (nincs meg a megszokott "szex adagja").

Ő ebben az esetben már csak azt mérlegeli, hogy hogyan viselné ha nem lennél mellette fixen. De lelkileg már nem tud veled kapcsolódni. Ha tudna, akkor nem akarna szakítani.

Vagy csak lelkiismeret-furdalása van veled kapcsolatban, mert esetleg már van más a képben aki jobban tetszik neki.

Úgyhogy valószínű azért nem szakít, mert fél, hogy hogyan viselné az új helyzetet. Az emberek alapvetően egoisták. Csak saját magukat féltik, nehogy rosszabb helyzetbe kerüljenek, mint ami most van. Vágyik egy jobbra, de fél az ismeretlen jövőtől.

Sokan ezért is maradnak benne egy rossz kapcsolatban.

2022. júl. 23. 08:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert attól meg emberileg kedvel, hogy nem akar veled már párkapcsolatban lenni. A férfiak nagyon kenyelmes emberek, szeretik, ha minden a megszokott dolgok szerint van, tehát ahogy az előttem szóló is írja, kevesebb befektetett energiával is ugyanazt várják el a másiktól, testiseg, gondoskodás. Amíg ezt megkapja tőled úgy, hogy közben érzelmileg nem kell nyújtania neked semmit, hiszen így is megkapja tőled ezeket, addig nem fog kiszállni az életedből, max ha be figyel egy másik no is. Ne legyél naiv. Pontosan tudja, hogy nem akar veled lenni és el is mondta, el van döntve. Egyedül a kényelem miatt nem koptat le teljesen.
2022. júl. 23. 08:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Fura, de a szex nem kozponti kerdes nalunk.
2022. júl. 23. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:

#8: Két dolog kellhet ilyen esetben neki. Az egyik a fix szex, a másik a fix lelki társ.

Ha hozzád már nem tud lelkileg kapcsolódni, de már a szex sem lényeg, akkor valamilyen szempontból "könnyíted" az életét, ami nem lenne ha szakítanátok. Ilyen pl. ha együtt fizetitek az albérletet/rezsit, főzöl, mosol, takarítasz stb. Tehát ketten könnyebb az élet.

És a megszokások. Az új és ismeretlen mindig félelmetesebb, mint a megszokott sz*r. Vannak akik hosszú évekig benne maradnak egy ilyen kapcsolatban, de közben nyitott szemmel járnak. Aztán amikor találkoznak valakivel aki megtetszik nekik, akkor egy perc alatt szakítanak az aktuális partnerrel, mert már ott a következő nagy szerelem.

2022. júl. 23. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt akarja, hogy vedd a lapot és te mondd ki.
2022. júl. 23. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!