Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kényelmes, ha addig hajtjuk a másikat hogy ő szakítson?
Jövő héten lesz 1 hónapja, hogy szakítottam a párommal. Átértékelve az egészet, rájöttem, hogy beleestem abba a csapdába hogy nekem kellett szakítanom pusztán mert ez volt a legkényelmesebb út és ő bűntudatmentesen élheti tovább az életét.
Kíváncsi vagyok, mi vezérli azt, aki ilyen helyzetbe hozta az exét.
Mint ami téged is vezérelt, de ahogy olvasom, túl tudtál lépni rajta: A félelem attól, hogy majd te leszel a felelős a szakításért.
Ezt csak így lehet. Az összes kapcsolatomban én mondtam ki a szakítást és ez vezetett el egy olyan nőhöz, akivel jól érzem magam. Volt olyan exem, akiről tudom, hogy soha nem szakított volna velem, pedig mindketten boldogtalanok voltunk.
Szóval ne agyalj azon, ő miért nem szakított. Te megtetted, amit kellett és ezzel neki is segítettél. Egy napon belátja. (vagy nem, de ezt te most már nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!