Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom azt el érni a páromnál hogy ki szeressen belőlem és ő szakitson velem? /N
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez elég hülyén hangzik,de azt akarom hogy vége legyen a párkapcsolatomnak és hogy ne nekem keljen vele szakitani mert az sokkal jobban fájna neki és én tenném tönkre az életét.Igazából eggyátalán nem szeretem őt már utálom az egész párkapcsolatot ugy ahogy van,már a jelenléte is felidegesit meg utálom az egész családját.Ha tudtam volna hogy ennyire rosszul fogom magam érezni ebbe a kapcsolatban meg hogy ennyire rosz lesz itt soha a büdős életben nem jöttem volna vele őssze csak akkor halálosan szerelmes voltam belé.2021. márc. 18. 13:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem meg szedd össze magad és mond meg neki ,hogy már nem vagy szerelmes.
3/9 anonim válasza:
Mi a gond vele meg a családjával egyébként?
4/9 anonim válasza:
Ha tényleg szereted, nem teszed tönkre, nem kívánod, hogy ő utáljon meg. Hidd el, ha összeszeded magad és elé állsz te megkönnyebbülsz és azt is hidd el, hogy ő is meg fog gyógyulni.
6/9 anonim válasza:
Hülye ostoba női játszmázások...
Légy felnőtt határozott és mond el neki.
7/9 anonim válasza:
Úgy beszélsz róla, mintha semmi (pozitív) érzésed nem lenne iránta, akkor az miért érdekel, megbántod-e? Elárulom, az ilyen játékok sokkal szarabbul esnek, mintha csak szakítanál. Az exem kb. ugyanígy lehetett, mint te, mert nem szakított, csak soha többet nem keresett. Ilyeneket ne csinálj. Legyen gerinced, és mondd el, ha már nem akarsz vele lenni, ne hárítsd rá a felelősséget
8/9 anonim válasza:
Ugyanezt csinálta velem egy exem, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy én utáljam őt meg, de végül 3 hónap alatt megunta (hülye nem vagyok, észrevettem a változásokat és ezen kísérletét) után összeszedte magát és telefonon és messengeren elmondta az igazat és szakított. Az szarabbul esett, hogy nem tette azt meg 3 hónappal azelőtt játszmázások helyett. 39N
9/9 anonim válasza:
Azta, hogy te milyen aljas vagy kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!