Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szeressek ki belőle, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeressek ki belőle, ha ő már mást szeret ?

Figyelt kérdés

5 év után az ő kezdeményezésére szakítottunk. 2 hét telt el azóta , de most jöttem rá, hogy én még mindig szerelemes vagyok belé. Folyton előtör belőlem az érzés, hogy olyan jó volt vele, hiányzik, de nincs itt és többet nem is lesz. Tudom hogy majd elmúlik, de nagyon pocsékul vagyok. Nagyon sok időt töltöttünk együtt és mindenről Ő jut az eszembe. Sajnos az utóbbi fél év elég viharosra sikeredett a kapcsolatunkat illetően , de igyekeztem rendbe hozni, többet törődni vele, éreztetni, hogy mennyire szeretem . Aztán kiderült , hogy ez idő alatt ő beleszeretett egy másik lányba. Nem gyűlölöm ezért , mivel tiszta szívemből szeretem. Nem tehetek arról , hogy neki màr más érzései vannak, nem is bántottam ezért.

Nagyon el vagyok keseredve . Annak ellenére, hogy nagyon szépen váltunk el , még aznap megszakítottam vele minden kapcsolatot .

Akik voltak már hasonló helyzetben , Nektek mi segített ?

27/N

2020. aug. 4. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia!:) Bar en fiatalabb vagyok es csak 3 evig voltunk egyutt de a lenyeg ugyan ez. Beleszeretett egy masik fiuba. Nagyon szar erzes volt. Sokaig nem tudtam elfelejteni..mindenrol eszembe jutott. Idovel viszont jobb lett. En is nagyon szerettem utána is. Nekem az a "taktika" valt be hogy nem erdemelt meg engem. Nem ertekelt..mas kellett neki stb stb. Pedig en sem haragudtam ra emiatt..de nekem igy konnyebb volt! 23/f😊
2020. aug. 4. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az vált be, hogy minden percben lefoglaltam magam (sport, munka, barátok), hogy ne legyen időm, energiám ezen gondolkodni. Szép lassan el is értem a célt, azon kaptam magam, hogy már nem gondolok annyit rá. Közhely, de az idő tényleg megoldja,viszont nem baj, ha a fentiekkel rásegítesz.
2020. aug. 7. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!