Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressek ki belőle, ha ő már mást szeret ?
5 év után az ő kezdeményezésére szakítottunk. 2 hét telt el azóta , de most jöttem rá, hogy én még mindig szerelemes vagyok belé. Folyton előtör belőlem az érzés, hogy olyan jó volt vele, hiányzik, de nincs itt és többet nem is lesz. Tudom hogy majd elmúlik, de nagyon pocsékul vagyok. Nagyon sok időt töltöttünk együtt és mindenről Ő jut az eszembe. Sajnos az utóbbi fél év elég viharosra sikeredett a kapcsolatunkat illetően , de igyekeztem rendbe hozni, többet törődni vele, éreztetni, hogy mennyire szeretem . Aztán kiderült , hogy ez idő alatt ő beleszeretett egy másik lányba. Nem gyűlölöm ezért , mivel tiszta szívemből szeretem. Nem tehetek arról , hogy neki màr más érzései vannak, nem is bántottam ezért.
Nagyon el vagyok keseredve . Annak ellenére, hogy nagyon szépen váltunk el , még aznap megszakítottam vele minden kapcsolatot .
Akik voltak már hasonló helyzetben , Nektek mi segített ?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!