Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanunk kellene?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kavarunk, nagyon kedvelem, meg már kötődöm is hozzá. De nagyon sok a konfliktus közöttünk, rengeteget veszekedünk, és ami a legjobban zavar, hogy szerintem nem vagyunk szerelmesek. Szerintetek ez változhat még? Ha fél év alatt nem sikerült egymásba szeretnünk? Viszont, amikor minden rendben van, akkor nagyon nagyon jó. Egész nap csak ölelgetném, nagyon vágyom a testi érintésre, nem csak a szexre gondolok ezalatt. Vagy ez már lehet, hogy szerelem? Csak nem olyan intenzív, mint pl.egy tini kori? Nem vagyok szerelmes típus, életemben egyszer voltam az, annak is csúnya vége lett. Mit tanácsoltok? Van még értelme várni, vagy dobbantsak?2022. júl. 19. 21:54
1/2 anonim válasza:
Mire várnál, arra hogy ha szerelmes vagy ne tűnjön fel, hogy mennyire nem illetek össze?
"nagyon sok a konfliktus közöttünk, rengeteget veszekedünk" Erre kellene koncentrálni, nem arra, amikor éppen kivételesen jól érzed vele magad.
2/2 anonim válasza:
2 hónapot szoktak írni, ennyi idő kellhet az érzelmeknek; ha utána még mindig nem alakul ki, már nagy valószínűséggel nem is fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!