Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen helyzetben szakítani?
Nagyon nem jó az egész. Szeretjük egymást, de nem megy, mások a prioritások, elképzelések, igények. Szenvedek ebben, nem kapom meg, amit szeretnék, amire vágyom.
UGYANAKKOR a barátom jelenti számomra a biztonságot is. Mint írtam, szeretjük egymást. 1 hete voltunk nyaralni, egy hetet töltöttünk el együtt, az nagyon jó élmény volt, én ekkor azt hittem, éreztem, hogy egy új szintre lehetne vinni a kapcsolatot, de a barátom egyelőre nem érzi ezt (összeköltözés). Nekem ez a talizgatós dolog már nem az igazi, mindketten dolgozunk már főállásban, jól keresünk. Úgy érzem, belebetegszem ebbe a kapcsolatba, mert nem az, ami kell nekem, ugyanakkor a szerelem mégis olyan erős, hogy szinte el sem tudom képzelni, hogy szakitsak. Sajnos megoldani nem lehet... Sokszor próbáltam több irányból megközelíteni a megoldást, nem sikerült és már nem is hiszek benne, hogy működni fog.
Járok pszichológushoz, holnap felhozom a témát, de így elöljáróban érdekelne a ti véleményetek is. Voltatok hasonló helyzetben? Végül hogy szantatok rá magatokat, hogy szakítsatok?
Ő 25F, én 24N
Pasi nem igazán akar elköteleződni, későn érő tipus, abszolut nem akarja feladni az életet most egy szerelemért sem. Most jó igy, nem akar valtoztatni. Te amíg birod addig lesz így. Ő valszeg inkább 40 évesen fog megallapodni, addig érnie kell, csalodnia, fajnia kell egy szakításnak, hogy értékelje a jót.
Nem ő lesz az aki elvesz és gyereketek lesz.
Csak annyit kell lezongoráznod magadban, hogy egy jó kapcsolat rengeteg mindenen múlik. A szerelem csak egy lába a fotelnek, amire próbálsz leülni, az 1 lábbal viszont nagyon instabil, garantáltan a földre fogsz kerülni, ha kipróbálod, kellene még 3 láb, egy háttámla is, hogy kényelmes legyen, 2 karfa sem ártana, de anélkül esetleg megvan az ember.
Szóval a szerelem baromi kevés egy jól működő kapcsolathoz, ha szenvedsz, boldogtalan vagy, a szerelem nevében kár együtt maradni, egyáltalán nem igaz, hogy az mindent megold.
Tényleg nem ártott volna néhány részlet, de tulajdonképpen te döntöttél, ha ki tudod mondani, hogy nem látsz a problémáitokra megoldást, és már nem is hiszel benne. Biztos nem lesz könnyű, de egyszerűen csak ki kell mondani, hogy elég, én veled nem vagyok boldog, nem így képzelem az életem, és ki is kell tartani mellette. Ilyenkor szoktak jönni az ígéretek, amit az elmúlt években nem sikerült elérni, az soha többé nem lesz probléma, francokat nem, pár hónapig helyre kerülhet minden, aztán folytatódik minden ami korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!