Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni, hogy nagyon csúnyán átvert az a nő, akit a barátnőmnek hittem?
Nekem is sok dolgot elkellet engedni az életbe, ez sajnos ilyen.
Tudom, h rossz és egy kis ideig az is lesz. De magadba kell eldönteni, h túl akarsz rajt jutni.
#22 aha ,a nő stricije utána a kerdezőt verné szarrá.
Itt a kérdezőnek kellene fejlődnie, hogy ne húzzàk be.
A bosszú amúgy sem fejleszti a jellemét.
Ha ez most történt, akkor csak az idő segít, amíg megnyugszol.
Nem csak veled történnek megalázó dolgok, de túl kell lépni idővel. Nem kell azonnal elengedned, mert ezt a szituációt meg kell "gyászolni", de ne is süllyedj bele, mert akkor fogsz megkeseredni. A jövőben pedig megkeseredettségedben el fognak kerülni azok a nők is, akik normálisak, ha akkor is ezt hallgatják tőled dühödben, hogy xy csaj milyen szemét volt veled.
Egyébként meg ez nem sok idő, három nyamvadt hónap, ne már...
Mondjuk megnézném a csajt, hogy mégis hogy a túróban nyúltál ennyire mellé. Meg ha közösen terveztek, akkor miért nem valami olyat fizettél, ami hozzád is kötődik és a közös élethez? Valamit kifizettél neki?
Alig ismerted és pénzt adtál neki, ezt a hibát nem tudod tisztán rákenni, szerintem nem ártana pszichológus később, ha már gondolkozni is tudsz és nem ennyire friss a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!