Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meddig tarthat ez a kapcsolat ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tarthat ez a kapcsolat ?

Figyelt kérdés

Adott egy lány aki a barátnőm és neki van egy párja. Az én barátnőm most lépett ki egy kapcsolatból amire azt mondta már nem érzi jól magát. Bár én kétlem mert mindent megkapott nagyon figyelmes párja volt és mindennél jobban szerette de még is így döntött. A barátnőm hajlamos sokszor a hazudozásra és ebből is úgy lépett ki mint azbelöző párjaival hogy valakivel megismerkedett új érzés volt stb..

Az 1 éves kapcsolatából kilépett és az új sráccal rögtön voltak intim dolgok és összeköltöztek. Viszont a barátnőm amíg az új sráccal ki nem mondták hogy együtt vannak még találkozgatott az exével ahonnan úgy jött el hogy nem jó volt hogy ott aludt vagy beszéltek telón az új srác háta mögött aztán összejöttek megígérte hogy nem keresi az exét még is amikor tudta megkereste most 2x is találkoztak és kitudódott hogy beszélgetnek is meg volt is nála és a pasi szakított vele de vissza könyörögte magát... szerintetek mennyi ideig lesznek együtt ?? Mert allítolag nagyon szerelmes de szereti de ha szereti akkor miért kereste 2 hónapig folyamatosan az exét ?? Én beszéltem vele és neki hiányzik de most biztosan nem fogja keresni nehogy lebukjon.. de fogja még keresni szerintetek ? Vagy meddig lesznek együtt a mostanival így hogy kiderült hogy még az exével volt úgy együtt miközben az újal együtt vannak ?? Fél év ?? Hiába mondja azt a barátnöm hogy most megváltozik érdekes mennyi idöt adnárok neki ti elhinnétek ?

2022. júl. 16. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tegye fel a kezét, aki érti!
2022. júl. 16. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Van 1 lány az exe és az új barátja akivel most együtt van próbáltam érthetően leírni. Az exével szakított de amíg az újal nem jött össze az exével találkozott amikor összejöttek az új pasival megígerte az újnak hogy az exét nem keresi de folyamatosan kereste így értendő
2022. júl. 16. 18:57
 3/4 Semuhi ***** válasza:
Nemtudom miez nagyon bonyolult barki vagy dobd ki aki ilyen
2022. júl. 16. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmondani, valószínűleg úgy csalja simán mindegyiket és fog mindenkit a jövőben, ahogy nem szégyelli; de ha nem te vagy ez az "új", nem is értem miért foglalkozol ezzel. Ha valakinek az kell hogy szpassa magát, akkor tessék, csinálja.

Ha veled csinálja ez a lány, akkor eldöntheted hogy engeded neki vagy nem, engeded-e hogy egy kis szrzsáknak nézzen vagy kipenderíted.

2022. júl. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!