Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek akinek korábban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akinek korábban bejöttünk és nem lett belőle kapcsolat utána is szépnek tarthat minket? Vagy ez elmúlik?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem változtál drasztikusan, akkor nem jellemző, hogy csak úgy elmúlik
2022. ápr. 20. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Nekem volt valaki aki ereztette velem mennyire jol nezek ki, parszor szexeltunk. Amiota nincs jo viszony koztunk azota van hogy megjegyzi hogy mennyire szarul nezek ki. Pedig szerintem semmi nem valtozott rajtam.

F

2022. ápr. 20. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ott a kifejtős rész! Nagyon nehéz kifejteni hogy mire gondolsz?! 20 éves kor körül sokat változik valaki. Rohadtul nem mindegy hogy valaki 15 évesen tetszett vagy 25, ahogyan az sem hogy ez 5 vagy 25 éve volt...

De egy év alatt is marha sokat változik valaki akit normális ingerek érnek, utána simán kutyába is vehet!

2022. ápr. 20. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam mindig elmúlik és ha egyszer elmúlik akkor soha többet nem jön már vissza, de mindenki másképp működik.
2022. ápr. 20. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek személyisége is sokat változhat bizonyos szempontból (az alapszemélyiség nem). Lehet hogy valakivel évekkel ezelőtt jókat tudtál beszélgetni, de azóta "el van szállva magától" mert jobban megy a sora. Így meg már nem tetszik. Ha csak a külsőségeket nézzük, mindenki öregszik, szóval lehet hogy ha valaki korábban normál testsúlyú volt, most meg nagyon el van hízva, akkor nem biztos hogy bejön annak akinek régen.

Úgyhogy nem mindegy, hogy mekkora és milyen jellegű változás történt azóta.

2022. ápr. 20. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Nalam sose múlt el csak enyhült ez az érzés, mert vagy szimplán sok idő telt el és elfelejtettem mi lehet vele, vagy lett közben kapcsolatom és érdekelt más.

De ez persze attól függ hogy mennyit változik valaki az évek alatt, és attól is hogy mi miatt nem lett kapcsolat, ha belül sokkal komolyabb és érettebb lesz, akkor lehet megjobban bejon vagy bejossz neki mint azelőtt.

2022. ápr. 20. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyéni. Nekem rengeteget változott az ízlésem, egyáltalán nem tetszenek azok, akik régen. Plusz a másik sem marad ugyanolyan.
2022. ápr. 21. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!