Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a méretem miatt fog szakítani, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Internetes társkereső oldalról megismerkedtem egy csinos vonzó nővel, nagyon szimpatikus volt az első randi és csók is lett, azóta már négyszer ötször találkoztunk és most ki is mondtuk hogy együtt vagyunk, viszont szex még nem volt. Így sajnos nem tudja hogy 9 cm a szerszámom erektáltan. Azt jelezte már hogy neki fontos a szex...2022. júl. 9. 11:03
1/11 anonim válasza:
Mit tudnál tenni? Meg érdemli a kielégítő szexuális életet.
2/11 anonim válasza:
Erre nincs valami plasztikai műtét?
Az élt nem egyszerű!
Azért remélem nem fog problémázni!
3/11 anonim válasza:
Azonkívül, hogy őszinte vagy, semmit. Ha fontos neki a méret, akkor fontos. Ezzel nem lehet mit kezdeni, mint ahogyan a te 9 centiddel sem.
5/11 anonim válasza:
Mondjuk ezeket szerintem nem artana előre elmondani…
6/11 anonim válasza:
Aha biztos jó ötlet elriasztani valakit!
7/11 anonim válasza:
Ja persze mondd el, ezzel azt is elriasztod akit amúgy nem zavarna.
8/11 anonim válasza:
Ha valakit egyébként nem zavarna, azt nem fogja elriasztani.
9/11 anonim válasza:
Szar helyzet mert ez már nagyon kicsi méret, simán benne van a pakliban hogy nagyot fog csalódni a nő ha meglátja. Az biztos hogy kézzel, szájjal nagyot kell majd varázsolnod ha arra kerül a sor. Voltál már nővel amúgy? Ha igen akkor mik az eddigi tapasztalatok?
10/11 anonim válasza:
Majd írd meg hogy mi lett ha nem baj. Én is parázok a méretem miatt, hiába 13 cm az enyém ha egyszer ezt is rohadt kicsinek találom és ugyanúgy félelmet és önbizalom hiányt ad. 16 volna a jó hm de örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!