Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell szakítani? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szakítani? Hogyan kezdjek neki a mondandómnak?

Figyelt kérdés

Még sosem szakítottam. Nem érzem már jól magam ebben a kapcsolatban, szeretném lezárni, folyamatosan szorongok, rosszul érzem magam.

Pontosan hogyan kezdjek bele szerintetek? Mit mondjak, milyen hosszan? Mi az alkalmas hely erre?

Köszönöm.

2022. jún. 17. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem légy rövid, lényegretörő és kategórikus.

Mondd el neki, hogy szerinted mi nem működött köztetek, mert azért egy becsületes magyarázatot mindenki megérdemel, még akkor is, ha már nem jó vele... De ha szakítani akarsz, akkor ne menj bele parttalan vitákba. Mondd meg, hogy vége, és kész.

Ja, és mindenképpen személyesen tedd.

2022. jún. 17. 17:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. És csak találkozzak vele, ahogy szoktam és akkor, vagy hívjam el külön sétálni? Vagy csak hívjam fel hogy ráér-e most pár percre, odamennék, mert fontos?
2022. jún. 17. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az alkalmas hely nyugodt, biztonságos környezet, legjobb otthon. Ha nem laktok együtt, akkor nála, ha ez nem megoldható, akkor az otthona közelében. Akkor tedd, mikor éppen nincs dolga a közeljövőven, péntek délután, hétvégén pl.

Csak nyíltan, őszintén, lényegretörően. Ahogy kezdted a leírást. Ha szeretné, hogy kifejtsd miért, hogyan érzed ezt akkor mondd el, de legyél határozott. Normális stílusban, de határozottan. Nehéz, de ha a legkevesebb fájdalmat szeretnél, akkor így lesz a legjobb.

2022. jún. 17. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen személyesen és tapintatosan. Őszintén mondd el, mi az oka, mert a kamu kifogások nagyon rosszul esnek a másik félnek, és jó pár hónap kattognivalót hagynak maguk után.
2022. jún. 17. 17:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok cuccom volt nála ezért filmezés volt a hivatalos terv és átmentem hozzá. Ebben az is jó hogy bármikor le lehet lépni és biztos nem az lesz hogy elköszöntök és ugyanarra mentek.

Én leültem és megkérdeztem hogy 'te boldog vagy'?. Utána pici rizsa hlgy sokat gondolkoztam, kicsit kényszeres már az egész stb stb. Mondtam pár problémát. Innentől nála a labda. Ha igényli, kifejted és hosszan megbeszélitek a dolgot. Ha nem, akkor tiz perc és mész haza

2022. jún. 17. 17:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Utolsó, neked külön köszönöm ezt a nagyon konkrét élményt, hasznos volt. Az én barátom azt hiszem, egyáltalán nem számít a szakításra, úgyhogy nem lesz könnyű.
2022. jún. 17. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Adom, amit a 3-as válaszoló mond.

Ha pl tudod, hogy délután fontos meetingje van, állásinterjúra megy, vagy esetleg vizsgázik, akkor semmiképpen ne közvetlenül azelé időzítsd a szakítást.

Merthogy nekem az jön le a kérdésedből, hogy békés szétválást akarsz, és nem az a célod, hogy minél jobban fájjon neki.

Szóval tapintatosan, de határozottan...

2022. jún. 17. 17:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Persze, békéset szeretnék. Nekem is fájni fog, de úgy érzem, hogy már jobb lesz, mert nagyon nem érzem ebben jól magam :( Valami nem stimmel a kapcsolatunkban.

Szerencsére nem lesz neki mostanában ilyen állásinterjú/vizsga jellegű dolog, úgyhogy azt hiszem, ma vagy holnap meglépem.

2022. jún. 17. 17:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem oldható már meg a dolog? Írtad, hogy nem számít rá, beszéltetek a problémákról korábban?
2022. jún. 17. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy ha az illető nem akar elveszíteni, szinte biztosan alkudozni próbál, és megpróbálni lebeszélni a dologról. De legyél határozott, és mondd meg neki, hogy a döntést már meghoztad. Általában ez a legnehezebb része, mert ezen nagyon sok ember megsértődik, elsírja magát vagy hasonló, amit nem jó látni, úgyhogy udvariasan köszönj el, és ne nézz túl sokat ebből az állapotból. Neki is segítesz ezzel, mert kevésbé alázza meg magát.
2022. jún. 17. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!