Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szakítani? Hogyan kezdjek neki a mondandómnak?
Még sosem szakítottam. Nem érzem már jól magam ebben a kapcsolatban, szeretném lezárni, folyamatosan szorongok, rosszul érzem magam.
Pontosan hogyan kezdjek bele szerintetek? Mit mondjak, milyen hosszan? Mi az alkalmas hely erre?
Köszönöm.
Szerintem légy rövid, lényegretörő és kategórikus.
Mondd el neki, hogy szerinted mi nem működött köztetek, mert azért egy becsületes magyarázatot mindenki megérdemel, még akkor is, ha már nem jó vele... De ha szakítani akarsz, akkor ne menj bele parttalan vitákba. Mondd meg, hogy vége, és kész.
Ja, és mindenképpen személyesen tedd.
Az alkalmas hely nyugodt, biztonságos környezet, legjobb otthon. Ha nem laktok együtt, akkor nála, ha ez nem megoldható, akkor az otthona közelében. Akkor tedd, mikor éppen nincs dolga a közeljövőven, péntek délután, hétvégén pl.
Csak nyíltan, őszintén, lényegretörően. Ahogy kezdted a leírást. Ha szeretné, hogy kifejtsd miért, hogyan érzed ezt akkor mondd el, de legyél határozott. Normális stílusban, de határozottan. Nehéz, de ha a legkevesebb fájdalmat szeretnél, akkor így lesz a legjobb.
Nekem sok cuccom volt nála ezért filmezés volt a hivatalos terv és átmentem hozzá. Ebben az is jó hogy bármikor le lehet lépni és biztos nem az lesz hogy elköszöntök és ugyanarra mentek.
Én leültem és megkérdeztem hogy 'te boldog vagy'?. Utána pici rizsa hlgy sokat gondolkoztam, kicsit kényszeres már az egész stb stb. Mondtam pár problémát. Innentől nála a labda. Ha igényli, kifejted és hosszan megbeszélitek a dolgot. Ha nem, akkor tiz perc és mész haza
Adom, amit a 3-as válaszoló mond.
Ha pl tudod, hogy délután fontos meetingje van, állásinterjúra megy, vagy esetleg vizsgázik, akkor semmiképpen ne közvetlenül azelé időzítsd a szakítást.
Merthogy nekem az jön le a kérdésedből, hogy békés szétválást akarsz, és nem az a célod, hogy minél jobban fájjon neki.
Szóval tapintatosan, de határozottan...
Persze, békéset szeretnék. Nekem is fájni fog, de úgy érzem, hogy már jobb lesz, mert nagyon nem érzem ebben jól magam :( Valami nem stimmel a kapcsolatunkban.
Szerencsére nem lesz neki mostanában ilyen állásinterjú/vizsga jellegű dolog, úgyhogy azt hiszem, ma vagy holnap meglépem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!