Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet belegondolni hogy van vlmi a mondandómban?
ha többször szólok/ szóltam normálisan hogy kicsit figyeljen a súlyára mert vékonyan szebb volt ( ezt többszöri jelzés után mondtam)
De semmi...Miért nem lehet belegondolni h lehet van benne vlmi és miért kell baszogatásnak venni?
Fogd már fel te agyhalott, hogy hiába cseszegeted ezzel, meg hiába írod ide ki minden nap, azèrt nem foglalkozik vele, mert depressziós. Nincs rá semmi motivációja. Mert mikor jobban nèzett ki, mikor próbált neked megfelelni, akkor sem kapott tőled semmi szeretet, pozitívat. Akkor is napi szinten ba..tattad valamivel, ès èreztetted a megvetèsed. Mièrt nem ugrott anyádèknak segíteni, mièrt vett magának mèg egy nadrágot, mikor spórolni kellett volna, mièrt tölt havi 1 hètvègèt a szüleinèl, mièrt így csinálja, mièrt úgy... Vèkonyabban is ugyanúgy csak elègedetlenkedtèl vele, ugyanolyan boldogtalan volt, mint most is. Azèrt. Nincs már lelki ereje sanyargatni is magát pluszba, hogy aztán ugyanúgy beszólogassál, csak más miatt.
Èn már írtam korábban is, hogy próbáld már ki, hogy "kicsit szeretgeted" is.
#7: Ez így van.
De nem fogja tudni szeretgetni, mert zsigeri szinten undorodnak már egymástól.
A csajt még értem, hogy azért nem költözik el, mert nincs hova mennie. De hogy ezt a szerencsesütit mi tartja ebben a kapcsolatban, azt nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!