Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak munka miatt elkell koltoznie 200km-re tolem. Belegondolni is szornyu. Hogyan tudnam elfogadni?
Diplomás mernokkent nem kapott allast a kornyekunkon, igy messzebb kell koltoznie. Nekem meg van egy evem vizsgaig. 1 evet kellene ott dolgozni, mig betanul, ELVILEG, aztan a ceg athelyezne egy kissebb kirendeltseghez ami sokkal kozelebb lenne. De fogalmam sincs milesz igy velunk. En tenyleg nagyon szeretem, es ő is engem. Szovogeti a terveket hogy "egy ev es vegre osszekoltozhetunk" es stb.
De bizonytalan vagyok. Nem igazan birom a tavkapcsolatot.
Van mozgas terunk, jarunk kulon-kulon is mindenhova es egyutt is. De most nyaron nagyon sok idot egyutt toltunk es eleg nehez nelkule elaludnom, es o is mondta hogy forgolodik nelkulem es nehezen alszik.
Hogy tegyem elviselhetobbe a tavolsagot?
Elfelejtettem leírni.
F/25
L/21
Az nem sok, átmenetileg szerintem még ingázással is kibírható.
(Napi 2x másfél órát ingáztam 3 évig, nem kellemes, de túlélhető, ha ezen múlna a kapcsolatom, bármikor vállalnám újra, főleg ideiglenesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!