Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább hagynom kéne? Túl sokat dolgozik.
A jelenlegi párommal 2,5 hónapja ismertük meg egymást (én 27 éves vagyok, ő 28 éves). Nagyon intenzíven indult ez a kapcsolat. Sajnos nem egy városban élünk, hanem közel 70 km távolságban egymástól, így hétköznap nem tudunk találkozni, jobbára csak hétvégén. Mindketten dolgozunk, a probléma fő gyökere ebből származik. Két saját vállalkozást vezet, így nincs kötött munkaideje, ő gyakran hétvégén is dolgozik. Ezt tudtam is róla, mikor ismerkedni kezdtünk, és elfogadtam, tudom róla, hogy így szereti az életét, és a jövőjéért dolgozik.
Viszont az elmúlt időszakban hanyagolni kezdte a kommunikációt, lemondja a hétvégi találkozóinkat, arra hivatkozva, hogy rengeteg a munkája. Ezzel egy időben kezdett el hűvösen viselkedni, amit meg is osztottam vele, de azt mondta, csak a csomó munka miatt van. Előtte nem jelentkezett probléma a kommunikációval, mindig igyekezett egy-egy kedves üzenettel bókolni, szebbé tenni a napot, érdeklődött és figyelt arra, amit meséltem. Ez mintha megszűnt volna. Kezdek azon aggódni, hogy megismerkedett egy másik nővel, annak ellenére, hogy az elmondása szerint ő egyenes ember.
Inkább hagynom kellene, vagy még adjak neki időt?
27/N
Mi 1000km-ről is tudtunk értelmes kapcsolatot fenntartani, pedig 3 hetente találkoztunk csak.
Ő szimplán a "munkára hivatkozva" leszarhat. Hagyd ezt a kapcsolatnak nevezett viccet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!