Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Inkább hagynom kéne? Túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább hagynom kéne? Túl sokat dolgozik.

Figyelt kérdés

A jelenlegi párommal 2,5 hónapja ismertük meg egymást (én 27 éves vagyok, ő 28 éves). Nagyon intenzíven indult ez a kapcsolat. Sajnos nem egy városban élünk, hanem közel 70 km távolságban egymástól, így hétköznap nem tudunk találkozni, jobbára csak hétvégén. Mindketten dolgozunk, a probléma fő gyökere ebből származik. Két saját vállalkozást vezet, így nincs kötött munkaideje, ő gyakran hétvégén is dolgozik. Ezt tudtam is róla, mikor ismerkedni kezdtünk, és elfogadtam, tudom róla, hogy így szereti az életét, és a jövőjéért dolgozik.

Viszont az elmúlt időszakban hanyagolni kezdte a kommunikációt, lemondja a hétvégi találkozóinkat, arra hivatkozva, hogy rengeteg a munkája. Ezzel egy időben kezdett el hűvösen viselkedni, amit meg is osztottam vele, de azt mondta, csak a csomó munka miatt van. Előtte nem jelentkezett probléma a kommunikációval, mindig igyekezett egy-egy kedves üzenettel bókolni, szebbé tenni a napot, érdeklődött és figyelt arra, amit meséltem. Ez mintha megszűnt volna. Kezdek azon aggódni, hogy megismerkedett egy másik nővel, annak ellenére, hogy az elmondása szerint ő egyenes ember.

Inkább hagynom kellene, vagy még adjak neki időt?

27/N

2018. jún. 16. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy ez neked így kevés. Ha veled akar lenni igyekszik majd, ha nem akkor elvalnak utjaitok.
2018. jún. 16. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ket vallalkozas tenyleg sok idot elvesz, meg egy is... Ha kozelebb elnetek, jobb lenne.
2018. jún. 16. 13:23
 3/6 anonim válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy emberek miértbnem tudnak prioritást felállítani, olyan értelemben, hogy az adott életszakaszukban mi fér bele és mi nem. Láthatóan nem férsz bele most az életébe, ugyanakkor kellenél is neki, ám nincs módjában beszorítani az idejébe. Mi ez, ha nem teszteletlenség? Valóban ő kell neked? 30F
2018. jún. 16. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd :( az én barátom is sokat dolgozik de a talinkat sose mondta le. Szerintem fura ez a pasi, de azért próbáld először ezt megbeszélni vele. Aztán meglatod van e változás.
2018. jún. 16. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi 1000km-ről is tudtunk értelmes kapcsolatot fenntartani, pedig 3 hetente találkoztunk csak.

Ő szimplán a "munkára hivatkozva" leszarhat. Hagyd ezt a kapcsolatnak nevezett viccet.

2018. jún. 16. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg a párom 250km-re leakunk egymástól, ő is megérti ha ne mtudunk találkozni vagy beszélni. Erre te is vinnyogsz a 70km-el? AKkor miért nem mész te oda vagy tudom is én :"D
2018. jún. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!