Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a mondandómmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mondandómmal van a baj, vagy a képpel?

Figyelt kérdés

Üdv! Már-már használok 1-2 ilyen “keresgélős” appot, de nem vérkomolyan, vérprofin meg végképp nem. Csak lazán beszélgetnék, aztán majd alakul ahogy alakul.

Nyitásként leírásból vagy képekből próbálok meríteni, de legtöbbször magamtól találok ki valamit, pl.: orvosnál félelem, vagy utcán valami váratlan helyzetben mi lenne a reakció vagy ilyesmi. Egyszóval végtelen a tárház. De kb 10-ből 2-3 ha válaszol, és utána nincs reakció. Vagy talán a képpel lenne gond?

183 centi magas vagyok, játszótereken edzek, atletikus testalkatom van. Ha van igény, privátban küldök képet. Ha még kritikát is kapok, akkor bigup!:D

Köszönöm!

2018. ápr. 23. 19:13
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
22/f kihagytam, bocsi!:D
2018. ápr. 23. 19:18
 2/13 anonim ***** válasza:
15%
A képeddel van gond. Ha nem nézel ki tökéletesen, a lányok el sem olvassák, amit írsz.
2018. ápr. 23. 19:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben egyszerűen megkerdezném, hogy milyen napja van, hogy érzi magát, mert az ilyesmire kevesen szeretnek válaszolni, nem érdekli őket - én is ilyen vagyok. Szerintem ez nem jó indításnak, inkább csak a könnyed, életszerű beszélgetéseket pártolom én is.
2018. ápr. 23. 19:28
 4/13 Diavolino44 ***** válasza:

Hagyd az online tarskeresest a francba. Lehuzza az onbizalmadat az lesz a vege, kikotsz egy olyan csaj mellett aki nem is igazan tetszik, de vegre valaszolt. Az a fajta ismerkedesa noknek van kitalava. Kap 120 levelet s valogathat.

Csinalj olyan hobbikat amiben lehet ismerkedni. Pl tanc, ezo osszejovetelek, koncertek.

Szerezz be par sracot akiknek szinten csajozni akarnak es irany az ejszaka.

2018. ápr. 23. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
A szöveged nem elég jó.
2018. ápr. 23. 19:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Lehet ez nem az én terepem, a kezdéseim meg sz*rtócsák.:D
2018. ápr. 23. 19:35
 7/13 anonim ***** válasza:
kb erről lehet szó
2018. ápr. 23. 20:06
 8/13 anonim ***** válasza:
En megneznem a keped. 😁😁
2018. ápr. 23. 20:18
 9/13 A kérdező kommentje:

Jó, nincs ebben semmi gond, javítani szabad. Akkor van gond, ha nem látom be, nem érzékelem, és csak tengek...

Utolsó, küldtem képet.

2018. ápr. 23. 20:31
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is mondok véleményt rólad, bár én férfi vagyok. (no homo) :D

31/f

2018. ápr. 23. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!