Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mondandómmal van a baj, vagy a képpel?
Üdv! Már-már használok 1-2 ilyen “keresgélős” appot, de nem vérkomolyan, vérprofin meg végképp nem. Csak lazán beszélgetnék, aztán majd alakul ahogy alakul.
Nyitásként leírásból vagy képekből próbálok meríteni, de legtöbbször magamtól találok ki valamit, pl.: orvosnál félelem, vagy utcán valami váratlan helyzetben mi lenne a reakció vagy ilyesmi. Egyszóval végtelen a tárház. De kb 10-ből 2-3 ha válaszol, és utána nincs reakció. Vagy talán a képpel lenne gond?
183 centi magas vagyok, játszótereken edzek, atletikus testalkatom van. Ha van igény, privátban küldök képet. Ha még kritikát is kapok, akkor bigup!:D
Köszönöm!
Hagyd az online tarskeresest a francba. Lehuzza az onbizalmadat az lesz a vege, kikotsz egy olyan csaj mellett aki nem is igazan tetszik, de vegre valaszolt. Az a fajta ismerkedesa noknek van kitalava. Kap 120 levelet s valogathat.
Csinalj olyan hobbikat amiben lehet ismerkedni. Pl tanc, ezo osszejovetelek, koncertek.
Szerezz be par sracot akiknek szinten csajozni akarnak es irany az ejszaka.
Jó, nincs ebben semmi gond, javítani szabad. Akkor van gond, ha nem látom be, nem érzékelem, és csak tengek...
Utolsó, küldtem képet.
Én is mondok véleményt rólad, bár én férfi vagyok. (no homo) :D
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!