Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem, hogy szakítottam vele? Többi lent.
Sziasztok! Ritkán szoktam Gyakorin kérdezni, de úgy gondolom, megér egy kört. Sokat filózok, hogy vajon jól döntöttem-e, de nagyon friss még a dolog...
Adott egy Tinder-randi. Olyan hamar egy hullámhosszra kerültünk, magas volt az érzelmi intelligenciája is... igazából az első randi lefedte az első 5 randit, úgyhogy hamar össze is jöttünk. 1 évvel idősebb nálam, 3 műszakban dolgozó hegesztő, mellette testépít és ebben látja a jövőjét is. Tetszett az, hogy hamar egymásra csiszolódtunk, hogy megértett, de aztán iszonyat hamar kezdett kibontakozni belőle egy olyan oldala, ami miatt felvillant bennem a red flag. Sorakoztatom:
- Állandóan az exéhez hasonlítgatott. Ha éppen minden jó volt, akkor azt hozta fel, hogy az Anyukája szerint is rá hasonlítok. Ezt csinálta ő is, azt csinálta ő is...
- Azt mondta, fullosabb nőkkel is lehetne, de igazából az átlagosak kellenek neki.
- Szerinte rózsát felesleges adni udvarláskor, meg kapcsolatban is, mert minek? Már összejöttünk. Ekkor felvilágosítottam, hogy egy nőt a kapcsolatban is meg kell hódítani, pont úgy, ahogy én főztem rá, kimostam a ruháit, stb. Oda-vissza megy...
- Rendkívül indulatos volt. Elvágta volna az edzője torkát, fölémtornyosult, ahogy reprezentálta, hogyan tornyosult az anyja fölé vitakor.
- "Rosszul lett", mert jövőre el szeretnék menni a barátaimmal Ciprusra, nem akart elengedni, mert szerinte háttérbe helyezném őt. Ekkor mondta el, hogy sokszor gondolkozik, hogy felköti magát. Felajánlottam neki, hogy elkísérem szakemberhez, mert ezt önmagáért kell megtennie, nem értem.
- A testvéremnek lelki problémája volt, és lecseszett, hogy "Velem foglalkozz, én vagyok az első."
- Direkt nem akart szexeléskor óvszert húzni, mert szerinte kényelmetlen, így emiatt most a nőgyógyászt is megjártam.
- Szerinte nála jobbat nem találnék.
Tudom, hogy nagyon gyorsan mentem bele én is, de a lelki zsarolás, az exhez hasonlítgatás és indulatosság végett döntöttem úgy, hogy lépjünk vissza egy szintet. Utolsó kapálózásként a házunk előtt lévő bokorba rejtett el egy örökrózsát, majd még aznap megtalálta egy barátnőm Tinderen... Nem tudom, valóban kifogtam egy ennyire nárcisztikus személyt? Jól tettem? Aggódom, hogy csinál magával valamit, de ugyanakkor szeretem magamat annyira, hogy ne érezzem magamat ennyire kevésnek egy ilyen ember mellett, aki amúgy mutatta, hogy szeret, de birtoklóan és megalázóan...
24/L
Kérdező, ennél jobb döntést evvel a szarkupaccal kapcsolatban jobb döntést nem is hozhattál volna. Gratulálok!
Nyeregben érezte magát és kibukott az igazi énje. Legalább hamar kiderült, mekkora egy véglény.
Jól döntöttél. Ez nem is kérdés...
Legyen önbizalmad! Ne érd be egy ilyen alakkal.
Nem mentség indok! A heggesztő főleg ha alut,horganyzott dolgokat heggeszt,normális védőfelszerelések ellenére is rengeteg káros fémgőzt szívnak be,ami olyan mintha szipuzna leépíti az agyát.
Sok "testépítő"komplexusos és ezt legyőzendő kezd testépíteni,tehát kis agyi hibára még rá is kokszol,arra rászívja a fémgőzt....
Gondolom az forog benned azóta is, hogy mennyire szépen indult, és hogy mennyire passzolnátok... meg hogy a problémáitokat mind meg lehetne oldani, ha ő is együttműködne.
Egyszer olvastam egy leírást, hogy vannak olyan pszicho-személyiségek, akik pillanatok alatt nagyon komolyan le tudnak nyűgözni, és azt érzed mellette, hogy te jó ég, milyen durva ez a kémia. És itt a gond, mert utána nem tudsz ebből kikeveredni, mert egyszerűen rabul ejt.
Amit leírtál, az alapján azt mondanám, hogy megmenekültél. Ha benne maradsz, akkor hazavágja pár évedet, és a kapcsolatban mindig őt szolgáltad volna ki, miközben ő fizikailag/lelkileg is konkrétan bántalmaz.
Szerintem nem szeretett téged, csak hatásosan le tudott nyűgözni.
Az nekem sem tetszene, ha a párom elmenne egy társasággal nyaralni. Szerintem ez másoknak sem tetszene... akkor miért nem megy ő is?
Értem én az önállóságot, de fordítva pl sok nő kiakad, ha a srác lemegy a haverjaival sörözni... nekik még ez is sok.
Szerintem ha elutazik a másik, az azért nem egy kellemes érzés egy párkapcsolatban.
“Egyszer olvastam egy leírást, hogy vannak olyan pszicho-személyiségek, akik pillanatok alatt nagyon komolyan le tudnak nyűgözni, és azt érzed mellette, hogy te jó ég, milyen durva ez a kémia. És itt a gond, mert utána nem tudsz ebből kikeveredni, mert egyszerűen rabul ejt.“
Ezek személyiségzavarok. Nem jelenti azt, hogy mindegyik típus “pszicho”. Viszont maga a jelenség létező.
35/36, természetesen az volt az első, hogy hívtam Őt is, de az volt a válasza, hogy nem utazgatós. Szerettem volna, hogy jöjjön, de nem akart…
Én megküzdöttem a családomban ezért a függetlenségért. Szegény családban nőttem fel, soha nem mentünk se külföldre, se belföldre nyaralni. Ez lenne az első utam külföldre… ahova hívtam magammal, mégsem szeretett volna velem tartani. Urambocsá’ de nem fogok ezért élményeket veszteni, mert a jogi egyetem rengeteg időt vett el tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!