Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy kontrollmániás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kontrollmániás után meddig nem pasizhatok kb?

Figyelt kérdés

Nem hiányzik, hogy megverjen egy diszkóban, vagy pl az, hogy megtudja, hogy letöltöttem a messengert, es azért verjen meg. Ilyen dolgok.

Meddig illdomos "apácaként", magamat forgalomból kivonva élni, ha mindent (meg)tud?

2022. júl. 7. 13:23
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Szövegértelmezés akkor kanyarban. Jezus. Es ilyenek vannak a "piacon":(
2022. júl. 7. 15:48
 32/41 A kérdező kommentje:
Kéozeld nekem a szövegertelmezes is fontos egy férfiban. Kezdek rajonni hogy magasan van a lécem🤣
2022. júl. 7. 15:49
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Magasan a léc az látszik a jelen helyzetedbol
2022. júl. 7. 15:50
 34/41 A kérdező kommentje:

Korrekt hű ferfi kell aki nekem ezt tudja bizonyitani hogy az ez az elso. De valahogy nem megy át.

Es általában az eletképes felnott ferfiak akiknek vannak ertelmi kepessegei veletlen nem egy oadon csoveznek.

Ha ez sem megy at. En feladtam

2022. júl. 7. 15:53
 35/41 A kérdező kommentje:
*padon
2022. júl. 7. 15:53
 36/41 A kérdező kommentje:

Egy nőverőnek több esze es ertelmi képessege van, mint a gyk-nak. Ezen kb behalok. Vagy inkább sírok. Nem is tudom.

Na kezdhetném megint csokorba gyűjteni a nyomoroncokat. Es ilyenek szuletnek élnek:(

Megint szórások lesznek kifelé a p.csaba. már látom előre.

2022. júl. 7. 15:58
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Jól szelektalsz az tuti;)
2022. júl. 7. 16:25
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség ha komolyan zaklat és távolság tartársi , leszokna utána róla.
2022. júl. 7. 19:45
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a hülye, beképzelt flegma stílusodból lerí, hogy pontosan olyan vagy, aki egy ilyen mellé illik. :) Mondhatsz bármit, nem arról van szó, hogy nem tudom a leírtakat értelmezni. Egyszerűen arról, hogy az összes leírt körülményből, ahogy megnyilvánulsz a férfiakkal szemben, stb... látszik, hogy milyen jellemű (?) ember vagy. Kb úgy beszélsz, mint akinek mindenki a seggéből mászott elő. Igazán érdekelne, hogy mire fel. :) Költői a kérdés... ego hegyek vannak persze.

És akkor ilyenkor ismét felmerül... TE mit tudsz felmutatni egy kapcsolatban...? Mert általában az van, hogy aki a készbe akar beülni, az leginkább semmit. És még csak nem is feltétlen anyagilag értem, bár az is benne van. Egy értelmes nőnek nem okoz problémát, ha közösen kell fejlődni a másikkal és együtt elérni dolgokat: legyen az karrier, pénz, otthon, anyagi javak, közös célok...

Ne aggódj, az értelmesebb férfiak az ilyen nőket maguktól is elkerülik, így tényleg csak a legalja marad. Nézhetsz ki szépen, lehetsz kívülről bombázó... ha a többi nem klappol, akkor egy értelmesebb férfi megérzi és nem akar tőled semmit.

És persze azzal is azt támasztod alá, hogy rögtön repülnél a következőre.

2022. júl. 7. 20:46
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
🙏Istenem, add, hogy ez a nyomorult találjon már végre emberére egy igazi maffiózó személyében, aki eladja valahol külföldön k.rvának! Neki is meglesz az izgalom az életében, amit annyira szeret, meg a gyiken se rontja tovább a levegőt. Mindenki boldog lesz. 🙂Ámen.
2022. júl. 7. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!