Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy nehezen kidobtam a kontrollmániás barátnőmet, van új barátnőm, most meg hiányzik a kontroll, valaki tapasztalt már ilyet? Most már mindig ez lesz velem?
A barátnőm az előző barátnőm teljes ellentéte, nagyon szabad felfogású nem szól bele semmibe. Nagyon szeretjük egymást de érdekes módon néha mostanában veszekedtünk aminek az lett a tanulsága hogy biztos tőle is azt várom h kontrolláljon. És tényleg, néha úgy érzem hiányzik a kontroll. Hogy beleszóljon a dolgokba, hogy hova mehetek, hogy mehetek-e haverokkal sörözni, meg ha lusta vagyok mondjuk a házimunkához vagy a sporthoz akkor jól lecs . sszen. Ja meg hogy minden reggel felkeltsen 7-8 fele és onnantól fullra beossza a napomat, amit az előző barátnőm csinált. Most úgy érzem folyton tespedek és csak elmennek a napok a semmivel.
Lehet h az előző barátnőm tette ezt velem, vagy alapból is ilyen vagyok?
Te edeasanyadat keresed a lányokban. És te is csak egy kisfiú vagy még.
Én pont nemrég mondtam a páromnak, h eléggé unom és nem, nem fogok az anyja helyett anyja lenni, ezt felejtse el.. nekem férfi kell nem egy kisgyerek akinek dirigálni kell meg mindenért szólni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!