Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy nehezen kidobtam a kontrollmániás barátnőmet, van új barátnőm, most meg hiányzik a kontroll, valaki tapasztalt már ilyet? Most már mindig ez lesz velem?

Figyelt kérdés

A barátnőm az előző barátnőm teljes ellentéte, nagyon szabad felfogású nem szól bele semmibe. Nagyon szeretjük egymást de érdekes módon néha mostanában veszekedtünk aminek az lett a tanulsága hogy biztos tőle is azt várom h kontrolláljon. És tényleg, néha úgy érzem hiányzik a kontroll. Hogy beleszóljon a dolgokba, hogy hova mehetek, hogy mehetek-e haverokkal sörözni, meg ha lusta vagyok mondjuk a házimunkához vagy a sporthoz akkor jól lecs . sszen. Ja meg hogy minden reggel felkeltsen 7-8 fele és onnantól fullra beossza a napomat, amit az előző barátnőm csinált. Most úgy érzem folyton tespedek és csak elmennek a napok a semmivel.

Lehet h az előző barátnőm tette ezt velem, vagy alapból is ilyen vagyok?

2021. nov. 13. 18:41
 1/5 Lachesys ***** válasza:
100%
Valószínűleg produktivabb voltál az előző barátnőddel, mert magadtól lusta vagy, O meg eréllyel rávett a dolgokra. Ellene aztán meg lazadtal, mint egy kis tini. Ideje lenne eldöntened, hogy akkor mire vágysz, és ha szubmissziv vagy akkor elfogadni hogy egy domináns természetű barátnő kell neked aki uralkodik rajtad 🤷ha nem, akkor meg nojj fel és csináld a dolgod.
2021. nov. 13. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Alapból szereted a lelked mélyén, ha papucs lehetsz, ezek szerint. Amennyiben a kérdés valós...
2021. nov. 13. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el melozni, ott beosztjak a napodat😂
2021. nov. 13. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Kutya vagy. De am, ja. Meló jó megoldás lehet.
2021. nov. 13. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Te edeasanyadat keresed a lányokban. És te is csak egy kisfiú vagy még.

Én pont nemrég mondtam a páromnak, h eléggé unom és nem, nem fogok az anyja helyett anyja lenni, ezt felejtse el.. nekem férfi kell nem egy kisgyerek akinek dirigálni kell meg mindenért szólni..

2021. dec. 31. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!