Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy kontrollmániás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kontrollmániás után meddig nem pasizhatok kb?

Figyelt kérdés

Nem hiányzik, hogy megverjen egy diszkóban, vagy pl az, hogy megtudja, hogy letöltöttem a messengert, es azért verjen meg. Ilyen dolgok.

Meddig illdomos "apácaként", magamat forgalomból kivonva élni, ha mindent (meg)tud?

2022. júl. 7. 13:23
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Utolsó. Írtam hogy kiket szelektálok ki kiket nem. Nem szeretnék önismételgetni. Vili?
2022. júl. 7. 14:58
 22/41 A kérdező kommentje:
20.értékrendünk normáink egyeznek. Nyilván nem erre mentünk rá.
2022. júl. 7. 14:59
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a végletek léteznek, próbáld keresni az arany középutat. Bár ha jól emlékszem te írtad korábban, hogy neked halvérű pasi nem kell, hanem olyan akivel pezseg az élet, dráma dráma hátán...

Most is miért kell rögtön pasizni szakítás után? Félsz az egyedülléttől?

2022. júl. 7. 15:01
 24/41 A kérdező kommentje:

Elsősorban a bizonyitas számít(ha megvannak az alapok)azaz az, hogy csak en vagyok nem kell más abszolut korrekt hű monogám es szeret.

Ha a bizalmam eléri es egyáltalan el akarja azt érni, az rengeteget jelent.

Irdatlan nehezen bízom meg. Ritka ha valakit nem szórok ki, még ritkább ha vkit komolyan veszek.

Nem vagyok kapcsolatfüggő, de mondhatni minek "üljek otthon"? Miért ne lehetne barátom? Vagy férfi az életemben? Az egyedüllét nem egy megváltás. Tudom mi az. Barátok strand edzés tanulás. Húha:D

2022. júl. 7. 15:15
 25/41 A kérdező kommentje:

Tényleg, mivel ismer is ki vagyok és pezsgek, tudja jól hogy mennék mindenhova, az éjszakába, "veszélyeskedni"🤣és nem "otthon ülve" akarok.p.csogni.

Számít erre, tudja, hogy mehetnékem van.

Soha nem nézett ő engem apácának.kivár ő is, valószínű.

Hidegháború megy:D

2022. júl. 7. 15:23
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem tűnsz túl értelmesnek magad sem… fogalmad sincs a férfiakról alighanem, csupán a sekélyes dolgokra mész rá, mint anyagi helyzet, pozíció stb. Magyarul sekélyes vagy. Igazi ékes példája annak, amikor nem számít, hogy mekkora gyökér az ipse, ha menő verdája van és beleülhetsz a készbe, neked az jó. (Bocsi, de pont ez üvölt az elbeszélésedből)

Te nem a belső értékeit nézed, hanem hogy mit tud felmutatni anyagilag. (Arra kíváncsi vagyok amúgy, hogy Te mit tudsz ilyen elvárásokkal felmutatni)

Nincs ezzel gond, csak aztán nem kell csodálkozni, hogy ilyenek találnak meg. Ugyanis az ilyenek általában szeretnek irányítgatni, a tulajdonuknak tekinteni és tárgyként kezelni.

Valószínűleg most jól meg is sértődsz rajta és kikéred magadnak.

Az volt az ijesztő rész, amikor azt ecsetelted, hogy neked még messengered sem lehet… miért is? Mert minden lépésedről tudni akar és bizalomnak a szikrája sincs meg benne feléd? Ez kapcsolat?! És szerinted ez normális? Meg hogy félned kell tőle? Ki ő, valami cigó maffiavezér/strici?! Mert ez kb az a színvonal…

Igenis veled van a gond, ha egyáltalán szóba állsz ilyenekkel.

Tudod: zsák a foltját… avagy azt szagolod, amit tépsz.

Ezen lehet igenis értelme lenne elgondolkoznod…

2022. júl. 7. 15:30
 27/41 A kérdező kommentje:

Nem anyagiakra mentem rá. Irtam.es nem vagyok az értelmes?🤣 ha válaszolsz, legalább arra vennéd a faradtságot hogy elolvasod a korabbiakat.

(Az olyan férfiak akik FELNOTT FERFIAK es vannak normáik elveik, tudják mit miert csinalnak, amit akarnak azt elérik, azok automatice sikeresek nayon sok teruleten is. A statusz van penz hatalom vagy akár csak a "név" elismertség az "csak" származékos plusz.

En a korrektséget tartást egyenességet racionalitast elveket normakat ertekrendet es a HOZZÁM VALÓ állását nézem egy férfinak.

A továbbiakhoz: szerinted miert szakitunk te nagyon értelmes??

2022. júl. 7. 15:38
 28/41 A kérdező kommentje:
*statusz vagy pénz stb
2022. júl. 7. 15:39
 29/41 A kérdező kommentje:

Vagy röviden:olyan ferfiaknak akiknek tartasa elvei vannak nem hulye nyomorultak, azoknak sajnálom de pénze sikere es statusza van.

Nem a penztol lesz ferfi valaki, hanem attol higy FELNŐTT FÉRFI lesz pénze!

2022. júl. 7. 15:41
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Minden további megnyilvánulásoddal a 26-os választ erősíted.
2022. júl. 7. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!