Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Venni kéne a fáradtságot top nőnek lenni szakítás után az ex miatt, vagy ne foglalkozzak ezzel?
Figyelt kérdés
Szakítás után kicsit "megzuhantam", azaz kicsit ki vagyok bukva, kevésbé adok magamra vagy inkább semmit.
De az ex gyakran van képben pl közös ismik miatt vagy véletlen azon a helyen van ahol én, stb.
Most jobb, ha nem látja meg, hogy "szét vagyok esve" miatta és "lerobbantam", és fárasszam magam azzal, hogy azt lássa tip top nő vagyok, sugárzó erős meg stb, hogy ne égjek be előtte azzal, hogy szakítás után lepukkantam?
Vagy depresszióskodhatok "nyugodtan"?
2022. júl. 7. 11:56
21/21 anonim válasza:
Nagy gyerek vagy még kérdező , tippre 18 de 20 nal nem tobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!