Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Venni kéne a fáradtságot top...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Venni kéne a fáradtságot top nőnek lenni szakítás után az ex miatt, vagy ne foglalkozzak ezzel?

Figyelt kérdés

Szakítás után kicsit "megzuhantam", azaz kicsit ki vagyok bukva, kevésbé adok magamra vagy inkább semmit.

De az ex gyakran van képben pl közös ismik miatt vagy véletlen azon a helyen van ahol én, stb.

Most jobb, ha nem látja meg, hogy "szét vagyok esve" miatta és "lerobbantam", és fárasszam magam azzal, hogy azt lássa tip top nő vagyok, sugárzó erős meg stb, hogy ne égjek be előtte azzal, hogy szakítás után lepukkantam?

Vagy depresszióskodhatok "nyugodtan"?

2022. júl. 7. 11:56
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Kiegészítés:

Csak mert egy korábbi barátommal amikor szakítottam nekem tiszta szánalom volt a szememben, ahogy láttam azt az exem, ahogy lezüllött miattam.

2022. júl. 7. 11:58
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy pukkantál le?
2022. júl. 7. 11:58
 3/21 anonim ***** válasza:
97%

Te csak egyszerűen még nem léptél túl rajta.

Magasról lesz**arnád, hogy mit gondol rólad, ha már túlléptél volna.

Amúgy tőle, és mindenki mástól függetlenül kell, hogy igényünk legyen a saját külsőnket illetően.

2022. júl. 7. 11:59
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Mit számít az exed véleménye? Miért miatta akarsz máshogy viselkedni, mint ahogyan azt legbelül érzed? Megjátszhatod a dámát és a boldogságot, de ha mesterkélt, akkor még szánalmasabbnak hat, mintha a valódi önmagadat adnád.
2022. júl. 7. 11:59
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Az a helyzet, hogy te sosem voltál top nő.
2022. júl. 7. 12:04
 6/21 A kérdező kommentje:

Mindig is top nő voltam.

Első kommentem javaslom annak aki kerdezi, mit szamít az exem véleménye.

Jelenleg pl kócos hatalmas loboncos haj, (kb oroszlánsörény), olyan miniruha amit utál, strandpapucs, és ez a lesz.rom stilusom van, pl.lábamon kezd nőni a szőr es nem epilálom le🤣, ő meg ismer, hogy nem így szoktam mászkálni. Hanem szexi rucik kifésult haj szexi magas szandik lábujjgyűrű stb

2022. júl. 7. 12:12
 7/21 anonim ***** válasza:
97%
Miért igazodsz gondolatban még mindig egy olyan személy igényeihez, akivel már nem is vagy együtt, kérdező?
2022. júl. 7. 12:14
 8/21 anonim ***** válasza:
65%
jesszus hát akkor baj van
2022. júl. 7. 12:15
 9/21 A kérdező kommentje:
Első kiegészítő kommentem javaslom mindenki figyelmébe!!
2022. júl. 7. 12:15
 10/21 anonim ***** válasza:
98%
Inkább az a szánalmas, hogy csak exed véleménye miatt nem akarsz így mutatkozni. Nem azért, mert alapból az..
2022. júl. 7. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!