Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Venni kéne a fáradtságot top nőnek lenni szakítás
után az ex miatt, vagy ne foglalkozzak ezzel?
Figyelt kérdés
Szakítás után kicsit "megzuhantam", azaz kicsit ki vagyok bukva, kevésbé adok magamra vagy inkább semmit.
De az ex gyakran van képben pl közös ismik miatt vagy véletlen azon a helyen van ahol én, stb.
Most jobb, ha nem látja meg, hogy "szét vagyok esve" miatta és "lerobbantam", és fárasszam magam azzal, hogy azt lássa tip top nő vagyok, sugárzó erős meg stb, hogy ne égjek be előtte azzal, hogy szakítás után lepukkantam?
Hidd el szakítás után nem az érdekel, hogy szőrös e a lábam valahogy.
2022. júl. 7. 12:21
12/21 anonim válasza:
Nekem segített. 18 voltam, először szakítottak velem, nagyon megzuhantam és sajnos mindennap találkoznunk kellett, mert egy osztályba jártunk. Én akkor lefogytam és odafigyeltem jobban a külsőmre, ez nem csak amiatt volt fontos, hogy neki megmutassam, mit veszített, hanem alapból szerettem volna jobban kinézni és a szakítás+megcsalás adott egy löketet. Legalább lefoglalt az, hogy mindig magammal foglalkoztam :) Nem akartam vele újra összejönni, inkább csak úgy voltam vele, hogy jó lenne látni a fejét, ahogy egyre szebb vagyok és hogy másoknak is kellek. De amikor már túlléptem rajta, ez a motiváció nem maradt meg.
2022. júl. 7. 12:22
13/21 A kérdező kommentje:
Ez az hogy bennem nincs is meg ez a motivácio. De magamra erőltetem ha "kell",hogy ne lássa hogy fáj, hogy ne lássq hogy megzuhantam, hogy ne legyek Szánalom.
2022. júl. 7. 12:31
14/21 harebell válasza:
"Fake it till you make it." Lehet, hogy gyerekesnek vagy kicsinyesnek tűnik ez a "megmutatom neki" hozzáállás, lehet, hogy elsősorban magad miatt kéne csinálnod mindezt, de én azt mondom, ha most ez ad motivációt arra, hogy összeszedd magad kicsit, csináld. Én úgy látom, a többséget hosszútávon nem ez fogja hajtani, hogy az ex vajon mit gondol (ha ez elhúzódik, az már tényleg egészségtelen), ez csak egy kezdőlöket. Ahogy elkezdesz magaddal foglalkozni, újra tetszeni fogsz magadnak, visszajön az önbizalmad és ő már nem fog érdekelni.
2022. júl. 7. 12:36
15/21 anonim válasza:
Kérdwző mutass képet, és megmondom miért nem vagy top nő. Sose voltál.
2022. júl. 7. 12:37
16/21 harebell válasza:
Ja, ha ez nem motivál, akkor mindegy :D akkor engedd magadnak, hogy meggyászold a kapcsolatot, tojd le, mit gondolhat. Majd magadra találsz, adj magadnak időt.
2022. júl. 7. 12:38
17/21 anonim válasza:
Próbáld meg nem elhagyni magad mert az nagyon lerobbantja az önbecsülésed és ha az tartós, akkor később ismerkedned is nehezebb lesz.
2022. júl. 7. 12:44
18/21 Mathus válasza:
a kérdésre: magad miatt kell topnak/nem topnak lenned. ez rajtad áll, másnak semmi köze hozzá. legyél olyan, amivel önazonosnak érzed magad, másnak nincs köze ehhez (az utóbbi esetben a változtatás elég gyönge lábakon áll). nem vagy már kamasz, nincs csoportnyomás rajtad, amiért mozdulnod kellene erre vagy arra.
2022. júl. 7. 13:19
19/21 anonim válasza:
A #14-ben Harebell pontosan leírta, mit gondolok erről én is.
2022. júl. 7. 13:20
20/21 anonim válasza:
És akkor mi van, ha szánalom leszel a szemében? Ne az első kommentedre hivatkozz, hanem arra, hogy mit számít valaki véleménye, aki már nem része az életednek? Miért akarsz neki bármit is bizonygatni?
Magaddal foglalkozz és magadat próbáld visszaépíteni, ne arra használd az energiádat, hogy odadörgöld az exed orra alá, hogy te milyen boldog vagy, miközben marhára nem így van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!