Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit üzensz az exednek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit üzensz az exednek?

Figyelt kérdés

2022. jún. 15. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Most találkoztam vele, mert szándékosan arra jött amerre szoktam. Még reményeket táplált, de ráerősítettem újra a szakításra, holott szeretem nagyon, de muszáj szakítanom, nagyon fáj a szívem, ezt nem mutattam ki, hanem határozott maradtam, hogy nem és nem.(nem keltek benne hiú reményeket, nem láthatja azt, hogy nekem ez kőkeményen fáj)

Talán azt üzenném neki ha lenne varázserőm őt blokkolni dührohamoknál(amikre azt hiszi normális reakciok, vagy én provokalom ki, de nem)akkor járnék vele, de nincs varázserőm. Az életem pedig fontosabb.

2022. jún. 15. 17:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy remelem annyit veszit az eletben amennyit en veszitettem a vele valo kapcsolat alatt

Ez szimplan a sors kiegyenlitodese kelle. Vagy karma. Ki hogy hivja.

2022. jún. 15. 17:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Bar eszmeletelnul giccses es szinpadias, de abbol a szambol uzennek egy sort, amit rongyosra hallgattam miatta:

I hope you feel what I felt when you shattered my soul. Cause you were cruel and I'm a fool, so please let me go.

2022. jún. 15. 18:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy sajnallak.
2022. jún. 15. 18:16
 5/14 anonim ***** válasza:
8%
Szeretlek és bocsáss meg! Ezúttal jó leszek, és nem kezdek el hisztikézni, ha az arcomra pisilsz
2022. jún. 15. 18:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nőjön fel ha akar valamit az élettől (szerettem, nwm haragban váltunk el és garantáltan ennyi kellene a boldogságához)
2022. jún. 15. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Legyen boldog, de engem hagyjon békén.
2022. jún. 16. 06:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
"Két évembe telt, mire megértettem és elhittem, hogy amiket a fejemhez vágtál, nem igazak. Igenis én is érek valamit, én is számítok, én is kellek majd valakinek, és lehetek boldog nélküled is. Sikerült."
2022. jún. 16. 07:32
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

Azt üzenném, hogy remélem megtapasztal rossz kapcsolatot. Ahol majd nem lesznek vele kedvesek, rendesek, és legfőképp ennyire elfogadóak a családjával (főleg az anyjával szemben) Mondanám neki hogy vegye le a szemellenzőt, ami az anyja miatt visel, és vegye észre hogy ezeket a dolgokat, amik náluk vannak, soha SENKI nem fogja hosszútàvon elviselni.

Kívánom tapasztalja meg, hogy milyen ha valaki hisztis, akaratos, hogy tapasztalja meg, hogy nem lesz mindenki ennyire elfogadó vele szemben.

Legfőképp pedig sok szerencsét kívánnék neki azon az úton, ahol majd megtanul más embert önzetlenül szeretni. Remélem nem lesz pszichológus, mert a világ gyalázata lenne, ha ő pont az lenne

2022. jún. 16. 16:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Azt, hogy keressen más barátokat, mert a mostani haverok egy kalap szrkupac (fiúk és a lányok is), és ő sem véletlenül válik olyanná általuk.

És menjen el pszichológushoz a komplexusai miatt, de ne másokon vezesse le.

2022. jún. 17. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!