Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy azért nem válaszoltál az exednek, mert fájt volna?
Legyetek kedvesek végigolvasni a történetet, hogy lássátok mire szeretenék segítséget
Mikor összekerültünk az exemmel nagy volt a szerelem. Legalábbis részemről. Köztünk olyan kémia volt, amilyen még egyetlen másik párommal sem.
Viszont hiába működött minden, voltak alapvető dolgok amiben máshogy láttuk a jövőt így nemrég elváltak útjaink. Nem volt könnyű döntés, és szívem szerint nem így tettem volna. Tuladjonképp én kezdeményeztem a szakítást, de végülis ő szakított, mert csak rábólintott, és egyetértett, hogy ez így nem fog működni.
Nagyon összetört a dolog, elválni is nagyon rossz volt, úgy éreztem, hogy ő is elnémult mikor elváltunk.
Viszont pár hét múlva úgy éreztem hogy voltunk olyan jóban, hogyha nem is leszünk barátok (pláne, mert a kémia köztük igen erős még) legalább tudni szeretném jól van-e. És megkérdeztem messengeren. És azóta sem válaszol. Tudom , hogy látta, jött a visszajelzés.
Tudom-tudom ne keressünk exeket, de bárcsak az eszemmel szeretném.
Ha valaki járt már így el mint ő, megtenné, hogy megírja miért (olyan, akinél hasonló volt a szakítás, vagyis nem megutálták egymást, nem volt veszekedés sem) Szóval létezik, hogy azért ignorál, mert fél hogy így újból kezdenénk, vagy ennyire gyorsan továbblépett?
Nem olyan fiúnak ismertem meg, aki szándékosan bunkó.
Egyben biztos vagyok, nem az vezérelte, hogy direkt semmibe vegyen.
Szerintem azért nem akar írni, mert úgy a legkönnyebb túllenni valakin ha a kapcsolatod teljesen megszakítod vele. Biztos neki is nehéz és ez egy önvédelmi reakció.
Ha tovább lépett volna, akkor nem lenne oka, hogy ne válaszoljon.
#4 Köszönöm a normális választ. Igazából nem tudom eldönteni. Ez a viselkedés megdöbbentett. Egyáltalán soha nem volt ilyen, kifejezetten egy mindenkinek segítő, kedves, udvarias ember. Épp ezért úgy gondoltam, hogy ha túl is van rajtam, akkor is válaszol, váltunk két sort, vagy megírja nem szeretne levelezni. Sajnos nem így történt.
:(
Lehet magamból indulok ki, de én minden exemnek válaszoltam eddig, bárhogy is váltunk el, ha csak érdeklődött. Még aki újból randizni hívott annak is, mivel így udvarias. Pedig nekem volt kellemetlen
De lehet igazad van, nekem is meg kell akkor minden kapcsolatot szakítani
kedves...úgy látszik akkor a nők udvariasabbak. Miért nem lehet egy remélem jól vagy-ra annyit reagálni, hogy köszönöm igen, remélem te is.
Nem két idegen vagyunk..
Figyelj, egyrészt te szakítottál, ne fogd rá. Másrészt lehet, hogy már ő is érezte, hogy nem működnek a dolgok.
Én nem írnék vissza exemnek szakítás után már. Volt amikor én is reagáltam erre, köszi jól vagyok, és te? Erre mi jött? Hogy jaj miért szakítottunk, kezdjük újra stb. Inkább nem is válaszolok.
Egyébként te előrébb lennél azzal, hogy ha megírná hogy jól van? Nem hiszem. Szerintem te azt várod, hogy azt mondja rosszul van és vissza akar téged kapni. Vagy ha írna is, gondolom örülnél, mint majom a farkának és nem hagynád ennyiben a dolgot, akarnál beszélgetni vele, aztán csak oda jutnál te is, hogy kezdjétek már újra.
Lehet az első nyersen fogalmazott, de ha érdekelnéd, írna.
Kedves 5! Egyáltalán nem örülnék neki, sőt! Hogy gondolhatsz ilyet. Én szeretném ha boldog lenne, nekem ő egy fontos ember és azért mert szakítottunk, még nem lesz hirtelen nulla. Igen, érdekelt volna, igen jól esett volna ha válaszol. Legalább tudom, hogy jól megy sora. Nem tudom miért furcsa ez.
6: Köszönöm, de így már nem fogok. Én eddig minden exemmel beszélő viszonyban maradtam, ha úgy alakult, hogy összefutottunk, vagy beszéltünk vmiért. Úgy látszik nála nem fog menni. Persze vannak még érzéseim, nem is hiszem, hogy jó lenne ezt most felkavarni, de őszintén roppantul fáj, hogy átnéz rajtam. Egyike volt azoknak, amiért megszerettem, hogy még a legutolsó, legbunkóbb emberrel is udvariasan tudott bánni.
Én egy év múlva érdeklődtem az exemnél, hogy van a válás után, (teljesen normálisan kérdeztem meg)
erre úgy kiosztott, hogy csak na!
Pedig a 7 évünk alatt soha nem bántottuk meg egymást.
Nem is értettem mi ütött belé, de végülis tök mindegy. Nem tudott mivel megbántani, ezért mondott olyanokat rólam, amikkel védekezni próbált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!