Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy azért nem válaszoltál az exednek, mert fájt volna?
Legyetek kedvesek végigolvasni a történetet, hogy lássátok mire szeretenék segítséget
Mikor összekerültünk az exemmel nagy volt a szerelem. Legalábbis részemről. Köztünk olyan kémia volt, amilyen még egyetlen másik párommal sem.
Viszont hiába működött minden, voltak alapvető dolgok amiben máshogy láttuk a jövőt így nemrég elváltak útjaink. Nem volt könnyű döntés, és szívem szerint nem így tettem volna. Tuladjonképp én kezdeményeztem a szakítást, de végülis ő szakított, mert csak rábólintott, és egyetértett, hogy ez így nem fog működni.
Nagyon összetört a dolog, elválni is nagyon rossz volt, úgy éreztem, hogy ő is elnémult mikor elváltunk.
Viszont pár hét múlva úgy éreztem hogy voltunk olyan jóban, hogyha nem is leszünk barátok (pláne, mert a kémia köztük igen erős még) legalább tudni szeretném jól van-e. És megkérdeztem messengeren. És azóta sem válaszol. Tudom , hogy látta, jött a visszajelzés.
Tudom-tudom ne keressünk exeket, de bárcsak az eszemmel szeretném.
Ha valaki járt már így el mint ő, megtenné, hogy megírja miért (olyan, akinél hasonló volt a szakítás, vagyis nem megutálták egymást, nem volt veszekedés sem) Szóval létezik, hogy azért ignorál, mert fél hogy így újból kezdenénk, vagy ennyire gyorsan továbblépett?
Nem olyan fiúnak ismertem meg, aki szándékosan bunkó.
Egyben biztos vagyok, nem az vezérelte, hogy direkt semmibe vegyen.
10: Hát jó, de nálad úgy gondolom, hogy ott érzések voltak még, nem? Mert a harag is egy érzés, tehát nem volt semleges feléd.
Nálam is volt ilyen vagdalkozás (másnál) ott tudtam, hogy az egója vagy szíve mondja, mert rúgkapál.
Jól megvan nélkülem. :)
Éli világát, pasizik, szórakozik.
Örülök neki! De tényleg.
Nem tudom mik játszódtak le benne, mert mindvégig szeretetét fejezte ki felém, rövid idő alatt azonban megváltozott a személyisége (kollégái egészen nagy hatással voltak rá) és egyszer azzal állt elő, hogy elköltöznek a gyerekkel.
Akkor azonnal kértem, beszéljük meg mi a baj, de mintha a falnak beszéltem volna.
Újra szerelmes lett,... másba.
Ilyenkor Te is tudod, mondhat bármit az ember! Ha beindulnak a szerelem-hormonok, akkor nincs mit tenni. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!