Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy direkt nem válaszoltál a párodnak?
Én most gyakorlom hogy hogy kell!!! 😏
De voltak itt rendes válaszolók Akik kisegítettek.
Exemnél jellemzőbb volt. Megkértem világosan, hogy hagyjon egy kicsit, erre csak mondja és mondja és magyaráz és újra elmagyarázza, aztán bocsánatot kér, aztán felháborodik, hogy nem írok, aztán újra elmondja... És van 40 üzenetem, ami fél nap alatt született és ugyanarról szól, csak más stílusban.
Páromnak akkor nem szoktam visszaírni, ha pl dolgozok vagy vezetek vagy valaminek a közepén vagyok és olyan dolgot kérdez, amire nem lehet 2 mondatban válaszolni, hanem ki akarom fejteni. Olyankor olbasatlanra rakom, hogy ne felejtsem el, aztán kifejtem, ha van időm
Volt ilyen, igen.
Idegesebb lettem a kommunikáció megszűnésétől, amit az elégedettségem se tudott felülírni.
Néha ha nincs kedvem boltba menni munka után a tömegnyomorba és látom, hogy írta a bevásárlólistáját akkor színlelem, hogy bocsi vezettem nem láttam.. :D Mondjuk ezt ennyi év után már tudja ő nagyon jól.
Olyan kb évente egyszer van, hogy komolyabban összezörrennénk, amíg nem éltünk együtt előfordult, hogy 10-20 percre szüneteltettük az írkálást, hogy megnyugodjunk. Ahogy írták előttem is ez nem gonoszságból van, egyszerűen csak nincs értelme annak, hogy csúnya dolgokat vágjunk egymás fejéhez csak mert ingerültek vagyunk.
5-ös vagyok, kedves utolsó.
Szerinted annak van értelme ès kevésbé tiszteletlenség, ha hirtelen mérgemben mindenféle faxágot a másik fejéhez vágok, amit nem is gondolok komolyan? Inkább lehiggadok és utána nyugisan megbeszéljükk. De kinek mi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!