Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha írhatnál egy levelet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha írhatnál egy levelet egy exednek, akivel már nem beszélsz, és ő nem válaszolhatna a levélre, mit írnál neki? Gorombaságot, vagy szép szavakat? 2 szót írnál, vagy 2 oldalt?

Figyelt kérdés
Én írnék neki sokat, és felemlegetnék szép, meg vicces emlékeket. Végül elköszönnék, minden jókívánsággal. És ezzel lezárnám a dolgot, mert nagyon hülyén lett vége köztünk. :D De nem akarnék tőle semmit, nem azért írnék, dehogy. Remélem ő sem akarna tőlem.
2021. jan. 11. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem írnék semmit. Lezártuk. Nincs neki mondanivalóm
2021. jan. 11. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Mit jelent az, hogy hülyén lett vége?
2021. jan. 11. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem látnám értelmét, mindegyikkel vagy lezártuk normálisan, vagy tartjuk a kapcsolatot.

Amúgy miért a feltételes mód? Ezt végül is megteheted, ha úgy érzed, maradt benned gondolat, amit megosztanál vele.

2021. jan. 11. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lenne mondanivalóm neki, első kapcsolatom volt és csak az idő múlásával ébredek rá, hogy mennyire nem volt egészséges. Megmondanám neki a magamét.
2021. jan. 11. 20:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyiknek sem írnék. Akivel beszélni akarok, azzal tartom a kapcsolatot, a többiekkel teljesen lezártam a kommunikációt. Nincs bennem se harag, se más érzés, így nem lenne mit írnom.
2021. jan. 11. 20:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Azt jelenti, hogy nem személyesen szakítottunk, hanem telefonon, és már a szakítást megelőző egy hónapban sem találkoztunk. Ez azt eredményezte, hogy sokáig lezáratlannak éreztem. Mára persze már nem érzem annak, hisz 2 év telt el, pont ezért is írnék csak a vicces emlékekről. :)

A nem találkozás oka az volt, hogy külföldre mentem dolgozni. Én voltam a szakító fél. Mikor elindultam külföldre, kikísért a buszhoz, és akkor még nem tudtam, hogy utoljára látom az életben. Hát ez van. :) Több éves kapcsolathoz nem méltó egy ilyen szakítás, de sajnos a köztünk lévő távolság megmutatta, hogy gyenge lábakon áll a kapcsolatunk. (Jól belementem a részletekbe, bocsi.) Mára már látom, mennyire nem működtünk, és akkor is szakítottunk volna, ha nincs a távolság, maximum valamivel később. Amikor utoljára láttam, amikor elköszöntünk, mert indultam külföldre, akkor még eszem ágában sem volt szakítani, azt hittem mi örökre. :D Ő volt az első kapcsolatom.

2021. jan. 11. 20:07
 7/11 A kérdező kommentje:
#4 Igen, 1-2 év távlatából, főleg ha már van egy sokkal jobban hozzád illő párod, annyira más színben látod a korábbi kapcsolatod. A hibákat, amikre akkor vak voltál.
2021. jan. 11. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Akikkel normálisan lett vége, azért nem írnék mert ott le lett zárva.

Akivel fájdalommal lett vége, mert hátba szúrt és nem tisztelt, annak azért se írnék, mert nem adnám meg neki az örömöt, hogy halljon még egyszer felőlem.

2021. jan. 11. 20:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem írnék neki, mert csak kiosztani tudnám, sajnos. Szörnyű módon elbánt velem, nem becsülve sem engem, sem az együtt töltött 7 évünket.

Nem mondom, hogy nem tudnék mit írni, de értelme nem lenne. Meg kedvem sincs. Nem akartam csúnyán és gyerekesen elválni, de kénytelen voltam őt letiltani. Szóval részemről a téma le van zárva, nem kívánok többet vele beszélni, de még barátként, haverként, ismerősként sem.

2021. jan. 11. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
"Megköszönném" neki tiszta fejjel, hogy így megalázott. Aztán elgondolkodom és még arra sem méltó. Mindent megadtam volna a közös jövőnkért, de amíg dolgoztam inkább az új faszin csüngott, persze csak akkor lépett le tőlem amikor már biztos volt az új. Semmit nem ért neki az egész, a közös kutyánkkal sztoriztatja a gyereket. Magamban mindig csak ez a kérdés van: ezért az emberért harcoltál ennyit?
2021. jan. 11. 22:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!