Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha írhatnál egy levelet egy exednek, akivel már nem beszélsz, és ő nem válaszolhatna a levélre, mit írnál neki? Gorombaságot, vagy szép szavakat? 2 szót írnál, vagy 2 oldalt?
Figyelt kérdés
Én írnék neki sokat, és felemlegetnék szép, meg vicces emlékeket. Végül elköszönnék, minden jókívánsággal. És ezzel lezárnám a dolgot, mert nagyon hülyén lett vége köztünk. :D De nem akarnék tőle semmit, nem azért írnék, dehogy. Remélem ő sem akarna tőlem.2021. jan. 11. 19:44
11/11 anonim válasza:
Semmilyen trágár szót nem írnék neki, mindössze részletekbe menően leírnám, hogy kikkel és hogyan csaltam meg. Merthogy a szakításnál én nem vallottam be neki semmit, ő a mai napig azt hiszi, hogy én ártatlan voltam és szeretném neki visszaadni az a néhány álmatlan éjszakát, amit ő okozott nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!