Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem kihasznál, vagy tényleg vissza akar térni az életembe? Mit tegyek?
1 éve szakított velem (mondván nem illünk össze - 3 éves kapcsolat volt), nagyon összetörtem, de végül túllettem rajta, elfogadtam, elengedtem, rájöttem, hogy valóban nem illünk össze, nem egyeznek az életcéljaink, stb. Viszont 2 hónapja felkeresett. Nem kell mondani, hogy előjöttek bennem az érzelmek, oda-vissza voltam attól, hogy talán újrakezdhetjük, de ez az időszak nem sokáig tartott, ugyanis közölte velem, hogy nem akar visszakapni, csak a régi idők emlékére néha szexelünk. Belementem, mert mindig jó volt vele lenni, kicsit reménykedtem is, hogy talán úgy dönt, mégis kellek neki. De mostanában egyre durvább, követelőzőbb szexuális téren, majd mikor ezt említettem neki, hogy mi lenne ha visszább vennénk, mert lelkileg ez nekem megterhelő, felhozta, hogy ő mégis vissza akar kapni engem. Hozzáteszem, azóta lettek barátaim, saját életem, és már most kijelentette, hogy ettől az élettől meg kell válnom, ha ő visszajönne. Teljesen összezavarodtam, nem tudom, mit higgyek el neki, mit nem. Néha úgy érzem, tényleg akar engem, máskor pedig úgy, hogy csak jó neki, hogy van valaki, akivel szexelhet, akit kihasználhat.
(Tudom, kicsit összevissza sztori, és lejön belőle, hogy én se nagyon tudom mit akarok, mert amúgy vissza akartam kapni, de nem így - hogy csak szexuális úton próbál "meghódítani") Ti mit tennétek, mit tanácsoltok?
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!