Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznál? Mit akar tőlem?
3 éve ismerek egy srácot, akivel néha-néha chateltem.
mostanába elkezdtünk beszélgetni, kb 3 hónapja. 2x találkoztunk. először aranyos volt, nagyon jókat beszélgettünk, nevetgéltünk.
4 hónapja szakítottam exemmel. beszéltünk erről is. szóba jött, hogy nekem csak ő volt.
aztán amikor száltam ki az autóból, puszit kért. adtam neki egy puszit, utána csók lett belőle.
innen mindennap beszéltünk, este irt mindig, mert dolgozik.
de mindig ilyen furán írt, hogy simogassam meg, jó a szám, finom vagy. stb. ez annyira kiábrándító volt számomra, főleg úgy, hogy én nem ilyen vagyok.
nagyon tetszik. de énsem úgy mentem a találkozóra, hogy ebből hosszú távú valami lesz.
csak sodródtam az árral.
adtam ennek az egésznek még egy esélyt. újra elhívott, jött értem.
megint jókat dumáltunk, stb…
amikor aztán későre járt és ő nagyon fáradt volt péntek volt munka után.
kifeküdt az autóba, mondta, hogy simogassam.
aztán elkezdett csókolgatni, megszoritotta a nyakam, úgy csokolt. mondtam neki, hogy ez fáj, ez túl sok.
itt már haza akartam menni, csak nem tudtam volna mivel, mert egy másik városba mentünk, ahol hajnal2kor nem birtam volna haza jutni. hiába vittem pénzt magammal.
utàna a sok csókolozás után azt mondta, hogy ő kiveszi a micsodáját mert nem birja. mondtam, hogy neee.
aztán mikor már mentünk haza felé, megállt és kivette, hogy ‘húzgáljam’ neki.
annyira kiábrándultam belőle.
pedig nagyon tetszett, mindene.
utána irt, hogy ki van nagyon, megöltem. stb.
meg, hogy folytatas.
utána még egyszer írt, hogy alig várja h mi ketten.
irtam neki, hogy csak erre kellek?
erre ő, hogy nem, és nem is használna ki.
ezek a kamu dumál :D
engedjem el ezt az egészet?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!