Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hevertétek ki ezt a fájdalmat?
Nem tudok enni, inni. Na jó inni azt igen sajnos, de nem csapvizet. 3 napja megállás nélkül.
Annyira fáj, ezzel kelek, ezzel fekszem. Az egész életem mellé építettem. Nem maradt egy barátom sem, a munkám is ott kellett hagynom, mert hazajöttem a szüleimhez. Még csak pár napja, de az iváson kívül semmi sem vonja el a figyelmem. Napról napra fogyok. Egyszerűen egy falat sem csúszik le.
Hogy vészeljem át ezt? Az első hosszabb kapcsolatom volt. (5év) 10 évvel volt idősebb nálam.
26/l
8 a szakitas fajdalmon nem segitett semmi pedig probaltam mindent.
Ital deog sport mozgas nyugtato korház intoxikálo barátok bulik 4 fal, soroljam még?
Én is éltem már át szakítást, valóban pocsék pláne, ha őszintén szeretted az illetőt.
De mióta édesapám meghalt, már nem tudom annyira a szívemre venni ezeket a “kisebb” dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!