Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy hevertétek ki ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hevertétek ki ezt a fájdalmat?

Figyelt kérdés

Nem tudok enni, inni. Na jó inni azt igen sajnos, de nem csapvizet. 3 napja megállás nélkül.

Annyira fáj, ezzel kelek, ezzel fekszem. Az egész életem mellé építettem. Nem maradt egy barátom sem, a munkám is ott kellett hagynom, mert hazajöttem a szüleimhez. Még csak pár napja, de az iváson kívül semmi sem vonja el a figyelmem. Napról napra fogyok. Egyszerűen egy falat sem csúszik le.

Hogy vészeljem át ezt? Az első hosszabb kapcsolatom volt. (5év) 10 évvel volt idősebb nálam.

26/l

2022. jún. 11. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az evéssel kapcsolatban kitűzhetsz egy célt, hogy ma megeszel 1 szelet üres kenyeret legalább, vagy 1 kis pudingot. Akár gyümölcsturmix is lehet, valami, ami könnyen lemegy. Én emlékszem, szakítás után egy répát rágcsáltam el egy nap alatt, de aztán szép lassan visszajött az étvágyam. A szakítás szívás, de idővel jobb lesz, hidd el!!
2022. jún. 11. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
2 éve ugyan így jöttem el 4 éves kapcsolatból, nem volt munkám, és nagyon lent voltam lelkileg. Depresszióra hajlamos vagyok. Ráadásul jött a Covid, meg néhány negatív esemény. Italhoz nem nyúltam, nem tudom, hogy alapból van problémád az itallal, vagy csak most ebből kifolyólag nyúltál hozzá, de ha az utóbbi, sürgősen fejezd be, mert csak ront a helyzeteden. Rengeteg feldolgozási lehetőséged van, ha szükséged van rá, szívesen beszélgetek veled egyszer kétszer erről. Lehet az is segít. Még mindig fordulhatsz pszichológushoz is. Úgy kell felfogni, mintha most új esélyt kaptál volna rá, hogy az alapoktól kezdj el építkezni. Sokáig nagyon rossz lesz, de az egyedül töltött időnek hatalmas terápiás ereje van, csak tanuld meg kihasználni. Szépen apródonként építkezz, először örülj az apróságoknak, pl ha felkelsz, ha eszel, vagy ha csak sétálsz egyet, és aztán ha ezek megvannak akkor jöhet a többi. Érdemes társaságban lenni, ha az csak egy ember, akkor egy ember, aki meghallgat, már az is tökéletes. Próbáld lefoglalni utána magad, különböző tevékenységekkel. Én pl mindenhonnan letiltottam az exemet, úgy voltam vele, ha ezt váltja ki belőlem, nem való az életembe, kerüld el azt is, hogy nézegeted a közösségi oldalakon, és szabj meg pl egy 90 napos időt, vagy kevesebbet, amíg nem nézed meg, nem oldod fel. Vezethetsz naplót is, az írás is jót tesz, és a fejlődésedet is nyomon követheted, illetve a nehezebb pillanatokban erőt meríthetsz belőle. Fontos, hogy türelemmel legyél, és adj időt magadnak. Kitartást. 👌🏻❤️
2022. jún. 11. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

8 a szakitas fajdalmon nem segitett semmi pedig probaltam mindent.

Ital deog sport mozgas nyugtato korház intoxikálo barátok bulik 4 fal, soroljam még?

2022. jún. 11. 13:12
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
*Hát igen inkább egy másik pasi akkor. Érdekes, ő 2 perc alatt egyenesbe vágott lelkileg
2022. jún. 11. 13:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is éltem már át szakítást, valóban pocsék pláne, ha őszintén szeretted az illetőt.

De mióta édesapám meghalt, már nem tudom annyira a szívemre venni ezeket a “kisebb” dolgokat.

2022. jún. 11. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!