Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy hevertétek ki ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hevertétek ki ezt a fájdalmat?

Figyelt kérdés

Nem tudok enni, inni. Na jó inni azt igen sajnos, de nem csapvizet. 3 napja megállás nélkül.

Annyira fáj, ezzel kelek, ezzel fekszem. Az egész életem mellé építettem. Nem maradt egy barátom sem, a munkám is ott kellett hagynom, mert hazajöttem a szüleimhez. Még csak pár napja, de az iváson kívül semmi sem vonja el a figyelmem. Napról napra fogyok. Egyszerűen egy falat sem csúszik le.

Hogy vészeljem át ezt? Az első hosszabb kapcsolatom volt. (5év) 10 évvel volt idősebb nálam.

26/l

2022. jún. 11. 11:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%

En hivtam egy régi chrusomat szakitas napjan hogy jöjjön velem inni. Azota vele járok. El akar jegyezni.

Kb fél napig voltam csak kikeszulve a szakitastol.

Azaz delelott szakitottam, du sírtam, este meg már love bombing. Fergeteges volt.

Hatalmas mákom volt. Ugyanis nemsokára megint szakitok, csak mar egyetlen kiszemeltem sincs. SENKI nem tetszik abszolut, a multambol sincs senki akire vágynék.

2022. jún. 11. 11:54
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

Gyászold meg a kapcsolatot!

Ez nehéz időszak, de túl kell rajta lenni.

Találsz majd olyat, akivel boldog leszel.

Az idő gyógyír a fájdalomra. Kitartás!

3/15 anonim ***** válasza:
24%
*crushomat
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
1 te szimplán ribizli vagy. Igazi érzelmeket nem egy piálással meg egy új faxal felejtesz el. Főleg nem egy nap alatt
2022. jún. 11. 11:57
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

1.vagyok

Es exemmel nem elso nekifutasra szakitottam.

Barhányszor szakitottam ugy hogy az egyedülléttel depresszioval.kellett kuzdenem annyiszor mentem vissza. Nem segitett az ital sport(reszegen lementem futni ejszaka fülessel zenevel), barátok se bulik se.

Akkor sikerult leválnom mikor jött a barátom es baromi nagy adag adrenalint adott es szerelmet.

2022. jún. 11. 11:57
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
4 baromi nehéz szerelmesen szakitani. Nem r.banc vagyok, hanem szerelmes.
2022. jún. 11. 11:58
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Erre nem igazán lehet okosat mondani. Most írhatnám az ilyenkor szokasos lózungokat, de minek? Tudom, hogy nem segít, én ugyanebben vagyok. Túl kell élni valahogy, talán ennyi. Kitartás, ne add fel soha.
2022. jún. 11. 11:59
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
#5 akkor elnézést. Nem ribizli vagy, csak egyedül egy napig nem tudsz meglenni "kapcsolat" nélkül. Kezdened kéne valamit magaddal
2022. jún. 11. 12:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A szakítás ilyen. Idővel sokkal jobb lesz, most sírd ki magad, aztán ahogy az új életed elkezded berendezni egyre kevesebb időd lesz rá, már az érzelmeid is a helyükre fognak kerülni. Az evésre figyelj oda, hacsak nem vagy eleve túlsúlyos nem biztos, hogy 5-10kg minusz jót fog tenni, de a fogyás/hízás ilyenkor teljesen általános, nem fog örökké tartani az étvágytalanságod.

Miért ne maradtak volna meg a barátaid? Beszélgess velük, biztosan az is jót tenne, ott vannak a szüleid, csináljatok programokat. Gondolom a munkád azért adtad fel, mert távol lenne, a keresés is olyan időtöltés, ami lefoglal. Jót tenne, ha sportolnál, a futás pld. jól tisztítja a gondolatokat, és endorfint termel.

2022. jún. 11. 12:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd kihevered. Adj időt neki. Mindenkinek törték már össze a szívét, üdv a klubban
2022. jún. 11. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!