Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket miért mondta szakítás után?
Figyelt kérdés
Az illető akivel szakítottam a viselkedése miatt, (nem törödőtt velem, semmilyen érzelmet nem mutatott, a dolgokat helyre sem akarta hozni, kedve szerint napokig nem beszélt velem) szakítás után írt egy levelet nekem, azzal hogy tudja hogy az ő viselkedése miatt szakítottam, és hogy fontos voltam/vagyok neki (ezt sem mondta sosem), nagyon összetörtem, és ha bármiben tud segíteni nekem, akkor szivesen teszi, mert ő nem haragszik rám. Azt nem is értettem, mire írta hogy nem haragszik rám. Lényeg, hogy azt válaszoltam, nem a személyével volt a gondom, hanem azzal ahogy viszonyult hozzám, és kérdeztem miért nem mondta eddig hogy fontos vagyok neki, és miért ajánlotta a segítségét, amikor kértem akkor kapásból elutasította, akkor most hogy van ez? Erre azóta sem kaptam választ, eltelt azóta 5 nap. Most szerintetek miért mondta azokat amiket szakítás után, és miért nem válaszol?2022. jún. 3. 17:37
1/11 anonim válasza:
Mert gerinctelen. Gyáva volt szakítani, ezért kicsikarta a viselkedésével, utána meg ez volt a részéről a bocsánat kérő levél. Akinek fontos vagy, nem viselkedik veled így.
2/11 anonim válasza:
Mert nagyon nehezen tudja kifejezni az érzelmeit, kötődési problémái vannak.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen! Pont ez az ellentmondás az, ami hiteltelenné teszi. Miért nem a kapcsolat alatt mondta hogy fontos vagyok neki?
2022. jún. 3. 17:44
4/11 A kérdező kommentje:
A nagyon gyakran viselkedése követhetetlen és következetlen volt. Egyik nap meglep valamivel, örömöt okoz, aztán másnaptól napokig hozzám sem szólt. Én meg besokalltam.
2022. jún. 3. 17:47
5/11 anonim válasza:
Nyilván ő is tudja, hogy helytelen volt a viselkedése, így a lelkiismeretén könnyített azzal, hogy leírta ezt neked.
7/11 anonim válasza:
Nyílván az éremnek 2 oldala van, a másikat is meg kellene kérdezni. Esetleg mem bántottad meg sose?
8/11 A kérdező kommentje:
Nem! Pont hogy túl sokáig hagytam, hogy folyton hozzá kelljen alkalmazkodni. A kedvéhez, a hangulatához.
2022. jún. 3. 18:57
9/11 anonim válasza:
Egyszerűen csak engedd el. Vegyél erőt magadon és lépj tovább, a saját lelki nyugalmad érdekében. Feleslegesen agyalsz azon, hogy mit miért írt. Megírta, te elolvastad, tudomásul vetted, kész. Ez így egy tök békés lezárás is lehetne amúgy, nem kell ezt tovább fűzni.
10/11 anonim válasza:
Neked legalább írt egy levelet. Szinte szóról szóra ezt történt velem is (én vagyok a lány) annyi különbséggel hogy az exem nem volt képes a pofámba mondani hogy nem szeret már, megvárta hogy én lépjem meg. Nekem még a hab a tetején, hogy be is vallotta hogy más nőkre kezdett el vágyni..
Egyébként azért mondta ezeket hogy szépítse a helyzetét, és hogy ne te legyél az áldozat. Tipikus picsogó duma, közben a kapcsolatban semmi érdemlegeset se tett érted.
Soha nem is szeretett az ilyen, hidd el, örülj hogy vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!