Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rosszul érzed már magad a kapcsolatban, mennyi idő múlva lépsz ki, hol van az a pont?
Sajnos néhány hónapja észrevettem, hogy nem olyan a kapcsolatunk, mint volt. Azt mondja szeret, szerinte semmi gond a kapcsolatunkkal, de látom a változást, azt hiszem, kezd megunni. Minden nap ezen kattogok folyamatosan, rosszul érzem magam, önbizalomhiányom van. A szakítást fontolgatom, viszont nagyon nehéz, mert még mindig szeretem.
Mit tanácsoltok? Ti mikor léptek ki, ha még szerelmesek vagytok? Rosszul érzem magam, viszont úgy érzem, nem tudnék mást szeretni.
Én most csak leírom a saját esetemet.Az elején minden jó volt hatalmas önbizalom löket volt számomra a kapcsolatunk nagyon jól éreztem magam vele és a semmiről is szinte órákat tudtunk beszélni .Aztán kezdett az egész lapos lenni már nem volt annyira érdeklődő velem szemben sokszor éreztem,hogy leszar engem rá is kérdeztem,hogy baj van? De azt modnta semmi gond.A végére nem maradt semmi önbizalmam mert annyira éreztem a leszaromságát szakítottam vele baromira fájt,aztán egy hétre rá kiderült,hogy más nővel is randizgat és össze jött vele.
(4 hónapra rá szakítottak és bocsánatot kért sajnáltatta magát és beismerte,hogy nem ezt érdemeltem és jó voltam hozzá) ez a karma 🙄 természetesen szépen elküldtem a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!